Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok ti is szoktátok azt érezni, hogy titeket úgy sem fog senki szeretni?
Igen, szoktam érezni. Szeretnék ezen változtatni valahogy. Nem érzem magam értékesnek. Hiába vannak céljaim és olyan értékeim amik nekem fontosak, nem látom azt hogy bárki is értékelne. Barátokból is kevés van és szeretnék egy kicsit társaságibb ember lenni, de nem sikerült túlzottan. Olyan mintha nemcsak azok, akikben vonzalmat szeretnék kelteni, hanem a többi ember sem ad túl sokat rám. Nem vagyok nyumolós vagy felvágós. Általában van véleményem mindenről, érdeklődöm, szeretek aktív lenni. De valahogy nem alakul ki olyan társaság vagy baráti kör körülöttem, akik kedvelnének.
Az ellenkező nemmel való ismerkedésben meg egyre kevésbé van önbizalmam és nem merek már közeledni. Mivel nem érzem magam értékesnek, ezért sokszor úgy gondolom, ha közeledni próbálnék, terhes lenne a társaságom az illetőnek. Ezért inkább visszafogom magam. Csak hát ez meg nem túl jó érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!