Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok ti is szoktátok azt érezni, hogy titeket úgy sem fog senki szeretni?
a 7 év depresszióm alatt elég sokszor éreztem, szinte állandóan...
mostanság is eszembe jutott az utóbbi szakításom miatt, de fejben tudom, hogy ez nem így van! rengeteg rossz és rengeteg jó tulajdonság van bennem, annyira azért nem vagyok rossz, hogy ne lehessen szeretni :)
23F
Nekem is így van, de másokat ez nem érdekel. A rosszat azonnal felnagyítják, a jót lekicsinylik, lehazudják, "az nem úgy van ám" és máris kész az ellenszenv mindkét oldalról.
Amúgy kérdező: 24/F. #1 voltam újra.
Én nem érzek ilyet elég régóta.
Van barátnőm és úgy szeret, ahogy én at elképzelni sem tudtam volna.
Mindemellett néha flörtölök lányokkal és van, hogy komolyan érzem és látom rajtuk, hogy vágyják az érintésem, a törődést, az izgalmat, a szex utáni bújás gondolata pedig leplezhetetlen vágyat ébreszt bennük.
Vágynak arra, hogy feltétel és korlátok nélkül szeressenek. Ha nem volna a barátnőm, akkor sem volna nehéz dolgom találni igazi mély, érzelmes kapcsolatra lányt több korosztályból is.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!