Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok tenni, amikor kiderül, hogy senki sem szeret titeket?
Figyelt kérdés
2014. okt. 16. 22:26
2/9 anonim válasza:
Már megszoktam, szóval élnék tovább úgy, ahogy eddig.
4/9 anonim válasza:
Az ellenkezője lenne már inkább furcsa igazából,annyira megszoktam,hogy senki rám se hederít...
5/9 TheHope válasza:
Mi van ha csak nem tudsz róla...? Szerintem az hülyeség,hogy senki sem szeret. Mindenkit szeret valaki. Csak sokszor nem vesszük észre a fától az erdőt,vagy nem tudunk róla :)
7/9 anonim válasza:
engem mindenki szeret,magukat ostorozva szeretnek napról napra.
de ha nem így lenne,és megvetnének,akkor is ugyanazt érezném. :)
8/9 anonim válasza:
Hát, szerintem biztos szeret téged valaki. Ritka az olyan, hogy valakit nem szeret senki... Max úgy érzed, hogy nem szeretnek. Ahhoz nagyon rossz embernek kellene lenned, hogy ne szeressenek.
9/9 TheHope válasza:
8-as nem annak a függvénye,hogy szeret valaki,hogy jó vagy rossz ember vagy. Minden embernek megvan a joga ahhoz hogy szeressék és hogy szeressen. Egyébként meg mindenki úgy próbál életben maradni/jobb életet teremteni ahogy tud és mint tudjuk mindennek ára van. Ráadásul a "rossz" emberek nagy része pont azért rossz,mert ők a legmagányosabbak és ők vágynak leginkább bizonyos dolgokra (bizonyított tény,hogy a kriminálpszichológusok szerint a legtöbb sorozatgyilkos az elfojtott szexuális vágy meg nem élése miatt válik azzá pl.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!