Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is zárjam le ezzel a nővel az ismerkedést, mert tuti hátsó szándékai vannak?
Itt a lehetoseg te meg hagyod eluszni ...
Gratulalok ...
Szerintem.meger meg par randit meg nemi szexet ...
Úgy ahogy az egyes mondja ha hátsó szándéka van úgyis kiderül. Te pedig addigra elveszted a szüzességed, kapsz némi önbizalmat,így mindenki jól jár.
De az is lehet nem vagy csúnya csak te gondolod ezt és tisztességes szándékai vannak a nőnek. Így legyen ámen.
gazdag ember vagy?: menő pozícióban dolgozol?
mi lehet a hátsó szándék?
szerintem a saját félelmeidet vetíted ki a csajra, be vagy tojva, h. dugni kell, meg kapcsit felépíteni, és inkább bebeszéled ezt magadnak.
Ha 32 évesen szűz vagy, ugyan fektesd már le ezt a nőt.
Csak cselekedj.
Másrészt vannak jó nők akik valamiért ronda pasikra buknak.
Gratulálok!
Gondolom ez előtt meg olyan kérdéseket írtál, hogy 32 évesen miért vagy szűz és miért nem vesz észre senki.
Erre mondják, hogy a sz..r sem elég büdös.
De hogy egy kicsit lelombozzalak, lehet csak Te látod oly csodásnak a leányzót, 32 évesen szüzen szerintem másként látod a nőket...
Amúgy meg szánalmas mikor valaki pontozza a másikat? Mi ez vetélkedő?
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen zárd le, mihamarabb, és soha el ne hidd, hogy valaki akarhat tőled valamit hátsó szándék nélkül is.
Ja, lehet hogy ronda vagy de beszélgetni jó veled. Az hogy egy nő beszélget veled nem jelenti azt, hogy ennél többet is akar, uh a bizakodást egyenlőre ne kezd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!