Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak engem idegesít ez a "egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít ez a "egy nőn igenis legyen mit fogni" szöveg?

Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 22:12
1 2 3
 11/26 Blade Bone ***** válasza:
Legyen mit fogni igen. :)
2016. júl. 31. 23:11
 12/26 anonim ***** válasza:
95%
Engem csak azért nem idegesít, mert nem vagyok se sovány, se kismellű, se semmi, amit "deszkának" szokás nevezni, de megértem, ha valakinek rosszul esik. Alapvetően én is rühellem az ilyen "egy nő/férfi legyen..." kezdetű mondatokat. Miért, ha valakire netán nem teljesül a feltétel, akkor az illető nem számít teljes értékű nőnek/férfinak, vagy mi? Ha valaki egyszerűen csak megmondja, milyen preferenciái vannak külső terén, az más.
2016. júl. 31. 23:17
 13/26 anonim ***** válasza:
49%

"Miért, ha valakire netán nem teljesül a feltétel, akkor az illető nem számít teljes értékű nőnek/férfinak, vagy mi? Ha valaki egyszerűen csak megmondja, milyen preferenciái vannak külső terén, az más."

Jogos felvetés, de a válasz nagyjából az, hogy igen, nem számít annak. Ezt ma nem valljuk be, de a legritkább esetben igaz valakire, hogy a számára nem kellő embert is emberként kezeli, tiszteli, sőt elismeri alapból, hogy másnak viszont kellhet.

Tipikus példa a dagadt nő vagy még inkább az alacsony férfi.

Ez nem pusztán preferencia közlése, hanem ítéletadás: te sz*r vagy és nem számít nekem, hogy létezel.

2016. júl. 31. 23:23
 14/26 anonim ***** válasza:
39%
Jaja, dagadékok szoktak ezzel érvelni, pedig a legyen mit gofni azt jelenti, hogy formás, nagyobb popsit meg tudom markolni, meg kellő mennyiségű combikák vannak, esetleg csípő is szélesebb, nőiesebb, de nem cula a nő, magyarul hájas disznó. :)
2016. júl. 31. 23:28
 15/26 Sunshinedoll ***** válasza:
63%

Ez csak egy preferencia kérdése. És hiába mondják, hogy egy nőn legyen mit fogni ez alá még mindig az alapvetően vékony lányok értendők, akiknek nagy a s-ggük, meg a csöcsük, de a hasuk tökéletesen lapos.

Mikor ezt mondják, senki nem a hurkás hasú, ténylegesen túlsúlyos csajokról beszél, mert őket a társadalom kirekeszti, és nőszámba se veszi.

2016. júl. 31. 23:28
 16/26 anonim ***** válasza:
92%

15-ös

Férfiként mondom, hogy így van.

2016. júl. 31. 23:32
 17/26 anonim ***** válasza:
97%

Valóban ezt a hozzáállást veszem észre olykor az embereken, és fel is háborít. Vannak ilyen jellegű sérelmeim, így mélységesen együtt tudok érezni az általad példaként felhozott alacsony férfiakkal és kövér (a "dagadt" szót nem használom, lebecsmérlő) nőkkel. Szerintem nyugodtan lehetne, sőt, kellene is tisztelni az embert mindenkiben, függetlenül attól, hogy ki kit tekint potenciális partnerének és kit nem. Felfoghatatlan számomra az a köpködés és lenézés, ami az emberek között megy, és ami tökéletesen kitűnik némelyik itteni válaszból is (lsd.: Missed Chance kolléga).

#12 voltam.

2016. aug. 1. 00:02
 18/26 anonim ***** válasza:
97%

17-es

Sokszor leírtam már több témánál, de találó mondás: Mindennél többet árul el az emberről, hogy hogyan bánik azzal, akivel nem kell jól bánnia.

2016. aug. 1. 00:07
 19/26 anonim ***** válasza:
Én csak arra használom a dagadt szót, aki ködösít és mindenféle szép szavakkal igyekszik kozmetikázni a tényt, hogy túlsúlyos. Nem anyukám/apukám, te dagadt vagy.
2016. aug. 1. 00:56
 20/26 anonim ***** válasza:
48%

Engem nem idegel, ugyanis azt a típust preferálom.

A "duci" már sokkal inkább. Ugyanis 50 kiló felett minden nő ducinak mondja magát - az 50-60 kilós, "van mit fogni rajta" típustól a hárommázsás amorf zsíramőbáig mindenki "duci".

Aztán ordenáré nagy a különbség...

2016. aug. 1. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!