Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít ez a "egy nőn igenis legyen mit fogni" szöveg?
Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 22:12
1/26 anonim válasza:
Ezt nagyanyáink hangoztatták. Akinek nem jön be a molett vagy kövér azt úgy sem érdekli.
2/26 anonim válasza:
Amíg nem akarnak ezzel sértegetni, nem foglalkozom vele. Egyébként meg, mivel nem vagyunk 2 dimenziósak, mint egy ceruzarajz, mindenkin van mit fogni, kérdés, hogy mennyit. :-)
3/26 anonim válasza:
Erre mit lehet mondani? Szerezzek neked nyugtatót?
Mi az ami idegesít benne?
4/26 anonim válasza:
Ez elég relatív kijelentés. Rajtam is van mit fogni, nem vagyok deszka se csontkollekció, de kövérnek és még ducinak sem vagyok mondható. 165 centi vagyok 60 kiló és az a kis plussz felesleg amim van, az pont arányosan oszlik el rajtam. Én pont így érzem magam szexinek.
5/26 anonim válasza:
Engem sosem idegesített. Van, akinek ez tetszik, van, akinek az. És ez tökéletesen rendben van.
6/26 anonim válasza:
Zavaróbb a "férfinek legyen kockahasa"
7/26 anonim válasza:
Ez ugyan olyan, mint amikor van egy gyönyörű nö (pl Palvin Barbinál volt egy ilyen story nemrég), és sokan elkezdik cinkelni, hogy pár kilót leadhatna. én meg arra gondolok, hogy ezek mit szívtak. Az igazság az, hogy ez is,mint minden relatív. Rajtam is "van mit fogni", úgyhogy nekem nem bántó a kijelentés, sőt. viszont fordított esetbe, ha valaki azt mondja, "egy nő legyen vékony és kis mellű" én is megbántódhatnék.
9/26 anonim válasza:
A legyen mit fogni az azt jelenti, hogy ne legyen girhes és legyen neki melle meg segge. Viszont a dagadtak kisajátították, és ezt hangoztatják, mintha azt jelentené, hogy egy nőn legyen háj. Pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!