Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem engedik a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedik a lányok randi végén, hogy megcsókoljam őket? Más hogy csinálja, hogy ha kell, szinte erőszakkal lesmárolja a nőket?

Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 16:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Párom meg én 1 hónapig randizgattunk (minden héten legalább egyszer) mire először megcsókolt. Mondjuk mi ekkor már 8 éve ismertük egymást. :D Igazából teljesen jó volt, hogy ennyit váratott (én nem akartam kezdeményezni, eddig minden barátomnál kezdeményeztem, nála behúztam a féket, és hagytam, hogy férfinak érezze magát). utólag bevallotta, hogy ez nagyon tetszett neki, mert eddig minden lány nyomult rá, és úgy érezte, hogy rám vadászhat végre. (:D) Szerintem egyáltalán nem probléma, ha nincs az első randin csók. Sőt... miért kell azonnal minden "ajándékot" kibontani? Hova kell rohanni? Ezért van a sok a rövid párkapcsolat, mert nem hagynak az emberek időt arra, hogy maguktól szépen kiforrjanak a dolgok. Én életemben egyszer hagytam (kísérletezés képen)és mit ad Isten? Lassan 2 éve együtt vagyunk, mert nem erőltettünk a másikra a legelején semmit. :)
2016. júl. 31. 18:11
 12/14 anonim ***** válasza:
93%

"Mert a legtöbb dolgozik non stop, meg elmegy családdal ide-oda, barátnőkkel ide-oda és leráz folyton, hogy majd 2 hét múlva legyen randi, ztán legyen 3 hét múlva stb. Ezt meg nem akarom kivárni, meg akarom csókolni."

Mert ha az első randi végén akaratuk ellenére megpróbálod lesmárolni őket, akkor biztos alig fogják várni a második találkozót...

Mert ezek, amilyen buták, azt hiszik, hogy nekik is van szavazati joguk abban, hogy mikor és kit csókolnak meg...

2016. júl. 31. 23:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha erőszakkal akarod megcsókolni őket az első randi végén, akkor ne csodálkozz, hogy nincs második, nálam sem lenne esélyed ezek után, és még örülhetnél, ha nem pofozlak fel.
2016. aug. 1. 09:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez kizárólag a lány értékrendjétől függ. Én pl. első randin nem csókolóznék, akármennyire ott van a tűz kettőnk között. A másik esetben nem a pasas tudja a siker titkát, hanem a lány olyan, hogy ő nem bánja / ő is első randin akarja.

Amúgy az meg tényleg necces, ha első randin nem akarja, de egy második randit alig lehet összehozni. sztem mindkét estben felejtős a dolog, mert vagy le akar koptatni, de nem akar megbántani, vagy a kapcsolat nem lesz igazi, hogy havonta tudtok egyáltalán találkozni.

2016. aug. 1. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!