Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsokoljam vagy ne?
Nem. Fogd meg mindkét kezét, nézz mélyen a szemébe és valld be neki őszintén, hogy mit érzel iránta, hogy mit akarsz tőle, mondjuk valahogy így:
"Nézd, úgy érzem, eljött az ideje annak, hogy tisztázzam a szándékaimat veled. Amikor először megláttalak, már akkor megtetszettél, és úgy éreztem, hogy te vagy az a lány, akivel egy komolyabb kapcsolatot is el tudnék képzelni, mert te ilyen és ilyen vagy az én szememben. A randijaink során, ahogy megismertelek téged, ez az érzés egyre jobban elburjánzott bennem, ugyanakkor megijesztettél azzal, hogy időt kérsz. Félek attól, hogy te nem érzel irántam szeretetet, szerelmet, mint ahogy én irántad."
Erre ő többek közt akár sírva is fakadhat, de mindenképp el fogja mondani őszintén, hogy ő hogy látja a kapcsolatotokat. És ha pozitívan, akkor arra ne mondj semmit, egyszerűen csak öleld magadhoz szorosan, és csókold meg.
Sok sikert :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!