Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, Férfiak, ha igaz ez a cikk, amit lentebb bemásolok, akkor miért a k. rvás, cicababás, mű lányokat részesítitek előnyben?
Oké, hogy ők nagyon felizgatnak titeket szexuálisan, de kapcsolatra is a felszínes mű nőket akarjátok, általában (TISZTELET A KIVÉTELNEK) alig van eszük, buták, és végtelenül egyszerűek.
A saját baráti és társasági körömben is ezt látom példának, úgyhogy saját tapasztalat alapján kérdezek, hogy miért van ez így kedves férfiak?! Ha amúgy meg normális nőket akarnátok magatoknak, és hangoztatjátok is mindenhol.
Kedves Lányok, Nők!
Nincs szükségünk több buta cicababára. Nincs szükségünk végletekig kipingált pofira. Sem pedig tetovált szemöldökre. Nem fogunk elalélni, ha 20cm-es magassarkúban tipegve teszitek tönkre rekord idő alatt a gerincoszlopotokat. A miniszoknya pedig nem elegáns. Nem tartjuk szexinek, ha egy lány nagyobb mennyiségű alkoholt fogyaszt és azt sem, ha káromkodik. De az szexi, ha egy nő tudja, mit akar. Vagy az, ha a konyhában otthonosan mozog. Ha a lakásból képes otthont varázsolni. Ha visszafogottan és igényesen öltözködik. Ha nem egy sóska levél szárán él napokig, hanem úgy eszik, mint egy ember. Ha sportol - vagy ha nem. Csak szeresse, amit csinál és tudja, hogy mi az, amit szeret. És elmondja, hogy mi az, amit szeret. A hisztit nem tudjuk és nem is akarjuk kezelni. Nem büntet minket, férfiakat olyan dolgok miatt, amit az előző barátja, a szülei, a barátnői, egy Facebook posztoló vagy a világ "tett" vele. Nem mondja meg, hogy mit és hogyan csináljunk. Mi férfiak vagyunk, mi tudjuk. Hagyjátok, hogy férfiak legyünk. Ti pedig legyetek nők! Szükségünk van rá, hogy szeressetek és elfogadjatok minket. Hogy támogassátok világmegváltó terveinket. Ha látjuk, hogy segítség kell Nektek, úgyis megteszünk mindent, ami tőlünk telik. Vagy még annál is többet. Védeni akarunk Titeket, és boldoggá tenni. A boldogságotok számunkra a legfontosabb. És amikor reggel mellettünk felkeltek, kócos hajjal, gyűrött pólóban és smink nélkül, higgyétek el, számunkra akkor vagytok a legszebbek."
na most, kedves kerdezo, mivel osztonlenynek minosited a ferfiakat, eloszor tisztaznom kell veled hogy a nok is ugyan olyanok.
miert fontos a nonek a sok penz, a kigyurt alak stb?
ugyan ugy az osztonok miat, hogy legyen ki hogy eltarcson benneteket es a gyerekeket.
szoval osztonok, mi is alatok vagyunk, es ez mindenkinel van. meg nalad is.
a kerdesre valaszolva..
hat en inkabb a termeszetes csajokat reszesitem elonyben,
de meg fontosabb az, hogy valaki hogy viselkedik veled.
a vilag legszebb nojet es egybol seggbe ruggnam ha latnam hogy idiotanak nez.
vagy tiszteljuk egymast vagy viszontlatasra!
az irasomat meg kerlek ne piszkald, nem vagyok magyaroroszagi, keveset irok igy, es meg a bilentyuzettem is problemaskodik.
Kedves 10es!!!!
2 éve BOLDOG párkapcsolatban élek a barátommal, aki mellesleg az első FÉRFI az életembe! Sose cseszte át senki a fejemet!!!!
Csak nyitott vagyok a világra, és látom magam körül a történéseket, és a párkapcsolati helyzeteket, és el vagyok szörnyülködve. Mindezek ellenére hálát adok az égnek, hogy egy igazi férfi van mellettem. Engem ilyen szempontból nem érdekel senki. Viszont, maga a jelenség igen, mivel teljesen paradoxon, illetve egyetemen hasonló társadalmi kapcsolatokról, és annak pszichológiájáról is tanultam, és érdekel.
Úgyhogy te kis buta kiscsillag, hord el magadat erről a kérdésről, a butaságaidat osszad máshol!!!!!!!!! Csóóók
#9 egészen jól beszél. ezek mind általánosítások. nincs olyan, hogy a férfiak ilyenek, a nők meg olyanok. sőt olyan sincs, hogy a dögös csajok ilyenek, a többi meg olyan. minden ember másmilyen és rengeteg féle tulajdonságuk van, minden helyzetben másmilyenek.
sok a felületes ember, aki csak a külsőt, külsőségeket, anyagiakat, tömegízlés szempontjait nézi. de nem mindenki ilyen. ha te nem ilyen vagy, keress magadnak másmilyen társaságot, tegyél érte, hogy a környezeted jobb legyen és máris jobb hely lett a világ számodra.
Sokan félreértik szerintem ezt a kinek mi kell kérdést.
Nem azért népszerűbbek általában a kifestett, kisminkelt cicababák mert jobbak lennének mint bárki más, hanem mert feltűnőbbek,próbálják a lehető legjobban kihangsúlyozni a nőiességüket.
Érthető módon ez a férfiakat figyelmét jobban megfogja, mint egy "szürke kisegér"
Amit min a 2 nem szeretne az egy olyan pár aki megmozgatja a fantáziáját, ugyan akkor nem buta és felszínes.
Lehet félrebeszélni, hogy a külső nem annyira fontos, meg hogy csak a belső számít.
Ez nem igaz.
Aki mást mond, az vagy kényszerből teszi, vagy elkeseredettség beszél belőle.
Kivétel persze mint mindig, most is akadhat.
#7 szerintem igenis lehet sokkal szebb egy nő eső áztatta, szél fújta, vagy épp ágyban kócolódott fejjel, gyűrötten, elkenődött sminkkel is, mint tökéletes frizurával, kisminkelve, jólöltözötten.
persze kell disztingválni és az alkalomhoz illően kinézni. partira fésülten (esetleg) sminkben menni. otthon és a hétköznpokban sem kell igénytelennek lenni. de van olyan helyzet, amikor a nem annyira tökéletes megjelenés sokkal jobban mutat.
Ha annyira boldog párkapcsolatban élsz, akkor miért nem foglalkozol azzal a párkapcsolatoddal, még mielőtt azt a boldog párkapcsolatod valami cicababa tönkreteszi?
Ha pedig nem tetszik a véleményem, buta kis csillag, akkor ne írj ki egy kérdést sem. Jó, hogy nem te fogod meghatározni, hogy hová szólok hozzá, és hová nem.
Borzalmasan buta, szemellenzős ember vagy, aki a saját képére akarja formálni a világot. Én nem vagyok cicababa típus, de mindannyian egyéniségek vagyunk, nem sorozatgyártott robotok. Na és ha valaki miniszoknyát hord és magassarkút, mert neki azt tetszik? De pláne, ha vannak olyan férfiak is, akiknek tetszenek az ilyen hölgyek, akkor mi van?
Természetes típus vagyok öltözködésben (kivéve talán az ünnepi alkalmakon), szórakozni nem járok, házias vagyok. De a hozzád hasonlóktól hányok, akik nem tudnak mást, csak ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!