Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kb. százezer ft-ból milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. százezer ft-ból milyen ruhákat vegyek, hogy a felszines nők felfigyeljenek rám?

Figyelt kérdés
Nem vagyok annyira jóképű, de állitólag ha valaki jól van felöltözve, nem számit, hogy jóképű-e. Bár nem tudom, ez mennyire lehet igaz, de sokan állitják. Hogyan öltözködjek, hogy a nők felfigyeljenek rám, hol tudok ennek utánajárni?

2016. júl. 31. 12:59
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Kedvencem:

-G STAR RAW: [link]

super slim fit gatyák imádom őket,jó nem olcsó de pöpec.

-Super slim fit pólók - ZARA,ebben egyedül jó a ZARA.

- [link]

Itt pl amit imádok Hugo Boss,CK ingek lényeg fekete,sötét kék,fehérek és SLIM FIT vagy super slim fit mindenképpen.

-Ingek még: [link]

Ezek full full fullosak,imádom őket.

- [link]

Itt is tudsz válogatni.

A lényeg,hogy super slim fit ruha legyen sötétebb farmer ami lehetőleg koptatott elől szépen.

Pólóban lehet sötét színűek avgy ha neked jól áll akkor rózsaszín is.

Egy tipp: Most fognak lepontozni de nem érdekel,

Nézd meg a Berki Krisztiánt na ő neki van stílusa kiválóan öltözködik,imádják is a nők,ezért is.

Eddzel amúgy?Mert érdemes lenne alakítanod magadat.

2016. aug. 12. 18:14
 32/33 anonim ***** válasza:
Utolsó,100 ezerből pont a G STARba küldöd? :D Szerintem ekkora keretből a ck nagyszerű választás lenne,sok jo cuccuk van,a Berki is nagyon szereti a márkát..csak az a baj, hogy nincs márkakereskedésük Mo-n, sem Bécsben,a legközelebbi Romániában van (szerintem közelebb van,mint Cseh-Lengyelország). A Peek&Cloppenburgban forgalmazzák a márkát,de én eddig mindig nagyon gyér férfi választékot tapasztaltam..Bécsben sem jobb a helyzet. Én amúgy ha sportosan elegáns fazont ajánlhatok, Lacoste,Ralph Lauren,Emporio Armani, AJ és egyes Burberry darabok amiket így a hétköznapokban szívesen hordok.. ezek sem olcsóbbak sajnos mint a G STAR :(
2016. aug. 12. 22:11
 33/33 anonim ***** válasza:

:)))))

Igen van 40-ért is nadrág naaaaa a G STARba :DDDDDD

Igen gyér sajnos de van amikor pont betalál egy két darab CK ing peekben.

De az ombre is komoly,hiába nem nagy márka.

Prada,Burberry ezeket nem mertem mondani,mert nem igen olcsó :DDDD

2016. aug. 13. 00:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!