Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kb. százezer ft-ból milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. százezer ft-ból milyen ruhákat vegyek, hogy a felszines nők felfigyeljenek rám?

Figyelt kérdés
Nem vagyok annyira jóképű, de állitólag ha valaki jól van felöltözve, nem számit, hogy jóképű-e. Bár nem tudom, ez mennyire lehet igaz, de sokan állitják. Hogyan öltözködjek, hogy a nők felfigyeljenek rám, hol tudok ennek utánajárni?

2016. júl. 31. 12:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

szóval stílust szeretnél magadnak.

hívj el nőszemélyt, aki segíthet neked kiválasztani a megfelelőt

és mindenképp a legfontosabb az egészben, hogy tetsszen neked az adott ruha, tudj benne laza lenni, önmagadat adni!!

sokkal fontosabb a felszabadultság-önbizalom, mint a stílus!

és a stílusba nem csak ruházkodás tartozik bele, hanem pl séró és arcszőrzet is :)

és még egyszer kiemelem, hogy az elsődleges cél az, hogy önmagadat sugározza az öltözködésed!

2016. aug. 12. 13:36
 22/33 A kérdező kommentje:

"hívj el nőszemélyt, aki segíthet neked kiválasztani a megfelelőt "

Hol találok nőszemélyt? NINCS női ismerősöm!! Barátnőm meg pláne nincs.

2016. aug. 12. 13:44
 23/33 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Én elmegyek veled.
2016. aug. 12. 14:01
 24/33 anonim ***** válasza:

Én elmegyek veled,jó ízlésem van hidd el.

Igaz pasi vagyok,de eddig mindig a nők nyáladoztak.

Nem beképzeltség mielőtt jönne a támadás.

Pesti vagy?

2016. aug. 12. 14:26
 25/33 anonim ***** válasza:

A kérdés még mindig áll! Miért akarsz felszínes nőt?

Többet számít, hogy jól álljon neked a ruha, mint hogy márkás legyen. Az én volt férjem pl. a fehér laza melegítőgatyájában atlétával volt a legsexibb. :) Dehát ő 203 centi volt és fekete. :) :) :) Úgy nézett ki, mint Tyrese.

Nem ruha teszi az embert... :)

2016. aug. 12. 15:13
 26/33 anonim ***** válasza:
másfél jobbféle ing belefér.
2016. aug. 12. 15:14
 27/33 anonim ***** válasza:
Sajnos 100 ezer forint tényleg kevés,ha a minőség és extravagancia a fontos. Nem felvágásból,de nekem van olyan cipőm ami a duplájába került..azt hiszed ettől jobban megnéznek a nők? A többség nem,a tinik és a felszínesek esetleg,de gyanítom hogy csak a ruhák miatt még őket sem érdekelném :( Jól kell kinézni mellette (izmos test, jól álló frizura, szép fehér fogak, kellemes illat), különben semmit nem ér. A kiegészítők is legalább annyira fontosak mint a ruháid,és itt kezdődnek a gondok általában. Az óra az egyik leghansúlyosabb, célszerű valami látványosabbat venni,de fontos,hogy mint minden rajtad,az óra is tükrözze a személyéseged. Ja,és eredeti legyen. Egy rosszabb hamisítványt még a leghvlyébb is kiszúr,és akkor felmerülhet benne a kérdés: mi van ha a többi cuccod is kamu? Amúgy én "csak a kivagyiság miatt" nem bírnék hamisítványt hordani semmiben,azt az embert szerintem a többség szànalmasnak, komolytalannak tartja..nekem egyébként még az alap kiegèszítő szettbe tartozik 2 karika gyűrű,egy karkötő,ès az öv (a jó öv nagyon fel tudja dobni az embert), és alkalom szerint nyaklánc (nem fux, azt meghagyom bizonyos rétegeknek), valamint apróbb köves fülbevaló (lehet h bvzis, én szeretem). Természetesen a kiegèszítők színben és stílusban is passzolnak. És hát ugye mi egy férfi legfontosabb kiegèszítője? Az autó! :) Lakhatsz akárhol, járhatsz akármiben, ha jó autód van, egy papucsban is egzisztenciàt fogsz sugározni. Engem sem nagyon érdekel hogy nincs kacsa lábon forgó palotám (szèp lakasom van, de semmi extra,egy személynek pont jó), de az autóimra mindig nagyon adtam. Hozzátenném, hogy én még soha, egyeten egyszer sem szedtem fel csajt csak a sz@x miatt, egyrèszt mert nem vagyok paraszt,másrèszt meg nem vagyok hülye. Ilyen formán pedig a felszínes nők sem igazán hoznak lázba (nem is nagyon van alkalmam velük találkozni, mivel én nem az az "éjszakai élet császára" típus vagyok. Legfeljebb a Cutlerben).
2016. aug. 12. 16:07
 28/33 A kérdező kommentje:

"A kérdés még mindig áll! Miért akarsz felszínes nőt? "

Mert külsőre köztük van a legtöbb jó nő. Tudom, felszinesen hangzik, de a nők is felvállalják sokszor, hogy nekik a külső eléggé fontos.

2016. aug. 12. 17:06
 29/33 anonim ***** válasza:

Érdekel a segítség,hogy elmenjek veled vásárolni?

AMúgy én is imádom ezeket a nőket,ők tudják mi kell egy palinak,és mindig ehhez igazítják magukat,plusz igényesek is,nem híznak el mint egy disznó,nem fognak a ,,szeretsz fogadj el így is" szintre jutni,nem fog ,,beleülni" a kapcsolatba és hízni mint egy sertés,nem fogja levágatni a haját,nem fog melegítőben flangálni,hanem mindig tiptop lesz.

Csak azok szemében negatívum akik úgymond jobban belesz..rnaka dolgokba,mint a magyarok 90%-a.

2016. aug. 12. 18:02
 30/33 A kérdező kommentje:
Köszi, először küldj egy linket, ahol vannak ilyen jó ruhák, a neten azért könnyebb válogatni, nem kell azonnal választani, hátha meg tudom oldani egyedül is.
2016. aug. 12. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!