Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas lányok, nektek is ilyen nehéz a társkeresés?
Nagyon magas vagyok (186 cm), ezért a fiúk közül iszonyat kevés jöhet egyáltalán szóba nálam. Külsőre nézve nincsenek nagy elvárásaim, gyakorlatilag csak az az egy, hogy legalább velem egy magasságú legyen. Próbáltam alacsonyabb fiúkkal járni, de képtelen voltam elengedni magam velük, folyton azon stresszeltem, milyen nagy idétlen vagyok mellettük. Nem éreztem magam egyáltalán nőnek velük. Egész életemben bántott a magasságom, nem akarok még a párom mellett is ezen rágódni. Így viszont kb a fiúk 10%-a jöhet szóba, és akkor még azt nem is néztük, hogy összeillünk-e vagy hogy én tetszem-e a srácnak.
Van itt valaki, aki hasonló helyzetben van? Ti mit tesztek?
#8-as
Már bocsánat, hogy ezt mondom, de elég nagy bajok vannak a barátnőd fejében, ha 178 cm-t túl magasnak találja. Magasabb a női átlagnál ez tény, de könyörgöm, akkor mit mondjon egy 2 m-es nő? Van ám belőlük is jó pár. Ne akarjon már géppel kiszámolt méretekkel rendelkezni...
Ezt a magassarkú cipős dolgot sem értem. Ha otthon van, vagy csak kimegy az utcára akkor is magassarkúban kell lennie, különben nem érzi magát szépnek? Mert akkor tényleg nagy bajok vannak nála....
Persze mert a 178 centis meg a 187 centis làny ugyan az tényleg. 190- hez van közel hogy jutna eszébe magassarkúban lenni??
Nem értheted meg hogy érzi magàt egy ilyen extrém magas làny tehât nem kéne okoskodni cipő ügyben.
Kérdező nem tudok màst mondani mint türelem :( próbàlkozz tàrskeresőkön ott rà tudsz szűrni ilyen magas fiúkra, hâtha akad olyan akivel kölcsönös lesz a szimpàtia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!