Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas lányok, nektek is ilyen nehéz a társkeresés?
Nagyon magas vagyok (186 cm), ezért a fiúk közül iszonyat kevés jöhet egyáltalán szóba nálam. Külsőre nézve nincsenek nagy elvárásaim, gyakorlatilag csak az az egy, hogy legalább velem egy magasságú legyen. Próbáltam alacsonyabb fiúkkal járni, de képtelen voltam elengedni magam velük, folyton azon stresszeltem, milyen nagy idétlen vagyok mellettük. Nem éreztem magam egyáltalán nőnek velük. Egész életemben bántott a magasságom, nem akarok még a párom mellett is ezen rágódni. Így viszont kb a fiúk 10%-a jöhet szóba, és akkor még azt nem is néztük, hogy összeillünk-e vagy hogy én tetszem-e a srácnak.
Van itt valaki, aki hasonló helyzetben van? Ti mit tesztek?
"ezért a fiúk közül iszonyat kevés jöhet egyáltalán szóba nálam"
Miért, muszáj, hogy a férfi 1 fejjel magasabb legyen?
Lépj túl azon, hogy neked mindenképpen magas férfi kell, keress egy olyat, aki egymagas, vagy pár centivel alacsonyabb, és boldog leszel, vagy tarts ki amellett, hogy neked csak az emberiség 5%-a jó, és maradj egyedül.
(egy 185 centis férfi)
Ln srácként vagyok elég magas, nálad is egy 10 centivel, és hasonlóan érzem magam az alacsonyabb emberek közt, valahogy feszélyez a magasságkülönbség, így mindigis 180 centinél magasabb barátnőre vágytam, így eddig úgy tűnik egymás célcsoportjai vagyunk :D Ha gondolod, írj, aztán meglátjuk, ha mást nem, legalább sorstársi megerősítést nyújtunk egymásnak :D
24/F
Látom, a nagy növekedésben arra már nem volt időd hogy megtanulj olvasni.
Azt írta, hogy annyi a elvárása, hogy a párja legalább vele egy magas legyen. :)
#6-osnak
Nem hinném, hogy egy olyan lány, aki kellemetlenül érzi magát a testmagassága miatt még felvenne egy 10-12 cm-es magassarkút, hogy tovább rombolja az önbizalmát....
#7-es: 178 centis barátnőm
a) ki van akadva, hogy túl magas
b) magassarkút kell hordani, mert a balerina és a többi lapos nem nőies
c) nem talál srácot normálisan már a magasságához sem, hát még a magasság+magassarkúhoz, de az összefüggéseket nem ismeri fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!