Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Humoros, érzelmileg érett nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Humoros, érzelmileg érett nőt szeretnék, de az összes tarskereson befuccsoltam. Milyen lehetőség van még ismerkedésre? 32/F

Figyelt kérdés
Egyszerűen annyira sablonosak a beszélgetések, hogy az valami elkepesztő. Persze a legelején át kell esni a sablon kérdéseken, de utána is nagyon laposak a beszélgetések. A legnagyobb baj, hogy a legtöbb nőből hiányzik a humorerzek vagy nagyon éretlen, kortól függetlenül. Sajnos hiába idősebb egy nő, nem jár vele érettség is. Sok 20 éves sokkal érettebb mint mondjuk egy 35 éves. A lényeg, hogy olyan nőt szeretnék magam mellett, aki érett, pozitív és van humora is. A többi nem számít. Legyszi ajanljatok oldalakat vagy barmilyen lehetőséget, ahol lehet ismerkedni. :) Felőlem trollkodhattok is, nem fogok minuszolni senkit.

2016. júl. 30. 11:20
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
#30 nincs igaza tökéletesen, de sajnos volt szerencsém mind2 fajta nőhöz. :D Van benne igazsag. :)
2016. júl. 30. 15:08
 32/36 anonim ***** válasza:

És még rajtuk kívül nagyon sok típus van.

Érdkes, hogy a teljesen normális huszonéveseket miért hagyta ki, akik pusztán azért nézelődnek 5+ évvel idősebbek között, mert már kinőtték azt az időszakot, amikor a kikapcsolódás annyit jelent, hogy "igyuk le magunkat", míg a saját korosztályukban a pasik még mindig ott tartanak és azt gondolják a humorérzék meg annyi, hogy megosztják a Tibi atya mondásait...

2016. júl. 30. 15:25
 33/36 anonim ***** válasza:
49%
Azért hagytam ki a " a teljesen normális huszonéveseket", mert őket nem érdekli egy 32 éves férfi, aki (és ezt most ne vedd sértésnek) annyira sikertelen, hogy az interneten ismerkedik. Nem akarok hazudni, éppen ezért nem említettem meg őket, mert nem nem túl esélyes, hogy valaha is sikerrel jár az ilyen nőknél, szóval kár lenne úgy tenni, mintha olyan egyszerű lenne ilyenekkel összejönni, mint elkapni a náthát. A szóban forgó nők abban a korban vannak, amikor minél több férfivel akarnak minél rövidebb kapcsolatot kialakítani, kvázi élvezni akarják az életet és eszük ágában sincs megállapodni egy olyan "öreg" emberrel, mint a kérdező. Ez van, ha nem tetszik menj ki Pakisztánban, vegyél magadnak egy neked tetsző nőt 2 kecskéért és máris le van tudva a gondod, azonban idehaza nem sok, sőt szinte semmi esélyed nincs olyan nőt találni, mint amilyenre te pályázol. A "sok hal úszik a tengerben" hülyeséget meg felejtsd el, ezzel csak a saját sikertelenségüket feledni akaró emberek nyugtatják magukat.
2016. júl. 30. 16:49
 34/36 A kérdező kommentje:
#33 Javareszt igazad van, de en nem olyan nőt keresek, aki "elvezni" akarja az eletet es minel tobb palival osszefekudni es nem megallapodni egy ilyen oregemberrel mint en. Ismerek olyan parosokat (1 kezemen meg tudom szamolni) akik most rad cafolnanak, bar az teny hogy nagyon ritka. Ha nem latnam oket, tan el sem hinném. Nem kirakat párok akik a facebookon nagyon szeretik egymast, de a hatterben meg mar talan szet is mentek.
2016. júl. 30. 17:23
 35/36 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én éppen ez a korosztály vagyok, és a 25 éves koromra már pont hogy kinőttem a férfifalást, benőtt a fejem lágya és az élőben ismerkedéssel meg azt volt a bajom, hogy vagy voltak a már meglévő ismerősök, meg esetleg az ő ismerőseik, mint ismerkedési lehetőség, akik, mint mondtam, még mindig le voltak ragadva a carpe diem, hol a pályinka, vettél már hetijegyet??? szinten, szórakozó helyeken dettó, vagy voltak a kollégák, akik azért nem egy nagy merítés, nincs igazán nagy választék. Miután kijössz az egyetemről/főiskoláról és dolgozni kezdesz egyre nehezebb ismerkedni élőben, főleg, ha szétesőfélben van a társaság, azért mert egyrészt szétszéledünk az országban, másrészt meg azért, mert az emberek fele amúgy is tújutott azon a szinten, ami leginkább összetartott minket.
2016. júl. 30. 17:26
 36/36 anonim ***** válasza:

32 evesen oregember ? :D ugyanmar...

kulonben en is olyan ferfit szeretnek ,aki pozitiv.

Hol vagytok? Mert eddig leginkabb a folyton valamin morgo,negativ, "minden no egy kva" eseteibe futottam.

en viszont tudok orulni egy csomo minden aprosagnak is. Es elveszi a kedvem,mikor a masik fel folyton lehurrog. :)

2016. nov. 3. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!