Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Humoros, érzelmileg érett nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Humoros, érzelmileg érett nőt szeretnék, de az összes tarskereson befuccsoltam. Milyen lehetőség van még ismerkedésre? 32/F

Figyelt kérdés
Egyszerűen annyira sablonosak a beszélgetések, hogy az valami elkepesztő. Persze a legelején át kell esni a sablon kérdéseken, de utána is nagyon laposak a beszélgetések. A legnagyobb baj, hogy a legtöbb nőből hiányzik a humorerzek vagy nagyon éretlen, kortól függetlenül. Sajnos hiába idősebb egy nő, nem jár vele érettség is. Sok 20 éves sokkal érettebb mint mondjuk egy 35 éves. A lényeg, hogy olyan nőt szeretnék magam mellett, aki érett, pozitív és van humora is. A többi nem számít. Legyszi ajanljatok oldalakat vagy barmilyen lehetőséget, ahol lehet ismerkedni. :) Felőlem trollkodhattok is, nem fogok minuszolni senkit.

2016. júl. 30. 11:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
10%
Ne legyenek illúzióid, minden nő elcsábul, ha feltűnik a színen egy férfi, aki jobban néz ki, mint az ő pasija.
2016. júl. 30. 12:49
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszolónak: Ez fordítva is ugyanúgy megtörténhet.
2016. júl. 30. 12:53
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen fordítva is ugyanúgy megtörténhet, de az messze nem annyira általános.
2016. júl. 30. 12:56
 24/36 A kérdező kommentje:
#21 Ez nagyon nagy altalanositas. Kozel sem minden nőre igaz.
2016. júl. 30. 13:00
 25/36 anonim ***** válasza:
És ezek a beszélgetések, meg a humorod villogtatása hol történik? Mert ha online az a baj. Most lapos a beszélgetés... Én érdekes személyiségnek tartom magam, jó humorral, de a mi a legfontosabb, a férfiak is így gondolják, viszont online... Érted.. Az online tér arra való, hogy sablonos dolgokon átessünk, aztán minél előbb személyesen találkozzunk. Online a humor dolog is elég érdekes, mert nem látod az arcát, nem hallod a hangját stb. ezért elég kellemetlen helyzetek lehetnek belőle. Pl. lehet, hogy valamire élőben még teszek is egy lapáttal nem csak bejön, ha meg online jön egy idegentől, akkor úgy vagyok vele, hogy ha-ha, te kis humor herold, hogy vernéd anyádba..
2016. júl. 30. 13:01
 26/36 A kérdező kommentje:
#25 Igazad van. Kétszer is meg kell gondolni hogy mivel viccelodsz, mert azok csak betűk es sokfelekeppen el lehet olvasni, vagy ertelmezni, nincs benne hangsuly stb, de azért ezeket eszre lehet venni hogy a masik mennyire fogekony. Amit randi elott kialakitok rola kepet, altalaban azt is kapom, ha humorrol van szo, akkor is.
2016. júl. 30. 13:04
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, minél előbb kell személyesen találkozni. És előtte telefonálni is, hogy egyáltalán halld a másik hangját. Ez nagyon fontos. Nekem az a tapasztalatom, hogy már "nem divat" telefonálni, pedig tök jó dolog! Ha valaki nagyon spúr, akkor még vmi csetelős applikáción lehet "ingyen" is telefonálni.

Humor számomra is fontos, én is egy humoros pasit keresnék, vagy legalábbis olyat,aki vidám természet. Azért is vagyok inkább egyedül, mert valahogy sorban kifogtam kattant pasikat, akiknek volt vmi lelkibaja,depi,v totál elmebajos volt :D Hol vannak azok a férfiak,akik jóban vannak magukkal, megbarátkoztak a saját életükkel?! Bocs, hogy elkanyarodtam. Szóval ki kell mozdulni,akár a szabadba, társaságba járni és kezdeményezni.

2016. júl. 30. 13:28
 28/36 A kérdező kommentje:
#27 En már evek ota teljes bekeben vagyok magammal, nem depizek es sirom vissza az exeimet :) De ugy latom meg kell latogatnom a kulvilagot. :D
2016. júl. 30. 13:34
 29/36 anonim ***** válasza:
22%

Harmincas férfiként alapvetően kétféle nőtípust tudsz megfogni.

Az egyik az üresfejű tinipi€sa, aki azt hiszi magáról, hogy ő túl jó a korosztályának és csakis nála legalább 8-10 évvel idősebb férfiakat akar magának, mert azt gondolja, hogy ő a lelki és szellemi érettség terén az ő szintjükön áll. Az ilyenek általában rettentően ostobák, viszont jól néznek ki, szóval ha nem zavar, hogy akit dugsz az lényegében egy gibbon értelmi szintjén áll, akkor fuss neki ezeknek. Nem ismerik a hűséget és egyáltalán nem éreznek bűntudatot amikor megcsalnak, szóval nagyon oda kell figyelni rájuk, de ezt leszámítva relatíve szórakoztatóak.

A másik kategória a kivénhedt negyvenes luvnyák, akiken már végigment egy teljes díszszázad + a lovaik. Általában tele vannak mindenféle rigolyákkal, rendre érzelmileg instabilak, viszont annyira rettegnek attól, hogy macskás nő válik belőlük, hogy hajlandóak a legelső szembejövő palimadárral összejönni és lehorgonyozni. Nem kifejezetten vonzóak és nem is túl eszesek, viszont a paranoiás félelmük a magánytól szó szerint hozzád láncolja őket, szóval megcsalástól nem kell tartani, bár eléggé a nyakadra tudnak nőni.

Harmincas férfiként nagyjából ezek az opcióid.

2016. júl. 30. 14:57
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Elég szomorú lenne, ha az utolsó válaszolónak tökéletesen igaza lenne :D
2016. júl. 30. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!