Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Humoros, érzelmileg érett nőt szeretnék, de az összes tarskereson befuccsoltam. Milyen lehetőség van még ismerkedésre? 32/F
Egyetértek, minél előbb kell személyesen találkozni. És előtte telefonálni is, hogy egyáltalán halld a másik hangját. Ez nagyon fontos. Nekem az a tapasztalatom, hogy már "nem divat" telefonálni, pedig tök jó dolog! Ha valaki nagyon spúr, akkor még vmi csetelős applikáción lehet "ingyen" is telefonálni.
Humor számomra is fontos, én is egy humoros pasit keresnék, vagy legalábbis olyat,aki vidám természet. Azért is vagyok inkább egyedül, mert valahogy sorban kifogtam kattant pasikat, akiknek volt vmi lelkibaja,depi,v totál elmebajos volt :D Hol vannak azok a férfiak,akik jóban vannak magukkal, megbarátkoztak a saját életükkel?! Bocs, hogy elkanyarodtam. Szóval ki kell mozdulni,akár a szabadba, társaságba járni és kezdeményezni.
Harmincas férfiként alapvetően kétféle nőtípust tudsz megfogni.
Az egyik az üresfejű tinipi€sa, aki azt hiszi magáról, hogy ő túl jó a korosztályának és csakis nála legalább 8-10 évvel idősebb férfiakat akar magának, mert azt gondolja, hogy ő a lelki és szellemi érettség terén az ő szintjükön áll. Az ilyenek általában rettentően ostobák, viszont jól néznek ki, szóval ha nem zavar, hogy akit dugsz az lényegében egy gibbon értelmi szintjén áll, akkor fuss neki ezeknek. Nem ismerik a hűséget és egyáltalán nem éreznek bűntudatot amikor megcsalnak, szóval nagyon oda kell figyelni rájuk, de ezt leszámítva relatíve szórakoztatóak.
A másik kategória a kivénhedt negyvenes luvnyák, akiken már végigment egy teljes díszszázad + a lovaik. Általában tele vannak mindenféle rigolyákkal, rendre érzelmileg instabilak, viszont annyira rettegnek attól, hogy macskás nő válik belőlük, hogy hajlandóak a legelső szembejövő palimadárral összejönni és lehorgonyozni. Nem kifejezetten vonzóak és nem is túl eszesek, viszont a paranoiás félelmük a magánytól szó szerint hozzád láncolja őket, szóval megcsalástól nem kell tartani, bár eléggé a nyakadra tudnak nőni.
Harmincas férfiként nagyjából ezek az opcióid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!