Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Humoros, érzelmileg érett nőt szeretnék, de az összes
tarskereson befuccsoltam. Milyen lehetőség van még
ismerkedésre? 32/F
Figyelt kérdés
Egyszerűen annyira sablonosak a beszélgetések, hogy az valami elkepesztő. Persze a legelején át kell esni a sablon kérdéseken, de utána is nagyon laposak a beszélgetések. A legnagyobb baj, hogy a legtöbb nőből hiányzik a humorerzek vagy nagyon éretlen, kortól függetlenül. Sajnos hiába idősebb egy nő, nem jár vele érettség is. Sok 20 éves sokkal érettebb mint mondjuk egy 35 éves. A lényeg, hogy olyan nőt szeretnék magam mellett, aki érett, pozitív és van humora is. A többi nem számít. Legyszi ajanljatok oldalakat vagy barmilyen lehetőséget, ahol lehet ismerkedni. :) Felőlem trollkodhattok is, nem fogok minuszolni senkit.
Ezeket a par perces villamrandikat próbálta már valaki?
2016. júl. 30. 11:59
12/36 anonim válasza:
Nem, de itt nálunk annyira nem elterjedt.
Hát egy próbát megérhet, de én továbbra sem értem miért van ezekre a dolgokra szükséged.
2016. júl. 30. 12:01
13/36 A kérdező kommentje:
Csak egy társat szeretnék, semmi többet :) Mindegy hogy neten vagy eloben. :) Vannak ötleteim, de ilyen téren biztos vannak tapasztalt emberek is, akik jobban képben vannak. Ezért is tettem fel a kérdést, hátha jön valami hasznos válasz is es amik eddig jöttek, abból is kaptam 1-2 jó ötletet, amit köszönök. :)
2016. júl. 30. 12:04
14/36 anonim válasza:
Ajj pont ezaz, egyáltalán nem mindegy. :)
Kicsit úgy látom, de persze lehet, hogy nincs igazam, mintha megijedtél volna, hogy egyedül maradsz és elkezdtél mindennel görcsösen próbálkozni.
Csak lazán, semmi gond, olyan fiatal vagy még.
2016. júl. 30. 12:07
15/36 A kérdező kommentje:
#14 Na pont az ilyen nőket (is) kerülöm, akiknek mindegy hogy ki, csak legyen már valaki, mert nem bír egyedül lenni. Én nagyon jol elvagyok egyedul is. 3 éve nincs komoly kapcsolatom es nem gorcsolok most sem, de azert probalkozom es a "mindegy", az nalam tenyleg mindegy hogy hol ismerem meg. A szemely a fontos, hogy osszepassoljunk. :)
2016. júl. 30. 12:11
16/36 anonim válasza:
Hát akkor tényleg marad a hobbi, vagy a munka.
Sokkal nagyobb esélyed van így a közös tulajdonságokra, ha eleve egy olyan eseményen találkoztok, ami mind a kettőtöknek tetszik.
2016. júl. 30. 12:12
17/36 anonim válasza:
ha tényleg mindegy, menj olyan helyekre, ahol az emberek szórakoznak. söröző, presszó, partik, jazzfellépések, fesztiválok.
az összes barátomat így ismertem meg, és egyikünk sem felszínes.
2016. júl. 30. 12:19
18/36 anonim válasza:
Én is csak azt tudom javasolni, hogy barátokkal menj el mindenfelé. Pl túrázni,kirándulni, vannak csoportos túrák is, ahova lehet jelentkezni. Rendezvények, koncertek, kiállítások, bármi ami érdekel. Ezeken kívül nincs ötletem, mert én is hasonló cipőben járok. Bár bennem már a lustaság is megvan, miután én is egyedül is el tudok lenni.
A netes társkeresőkből én már kiábrándultam,szóval azt én sem ajánlom.
A rapidrandiról egy barátnőm mesélt, nagyon gáznak mondta, többször is volt pedig direkt, hátha...
2016. júl. 30. 12:35
19/36 anonim válasza:
Ha normális, értelmes, intelligens nőt szeretnél, ahhoz nagyon jól kell kinézned. Továbbá a foglalt nőknél kell próbálkoznod, mert szinglik között ilyet nem találsz, nem véletlenül.
2016. júl. 30. 12:40
20/36 A kérdező kommentje:
#19 Foglalt nőknél probalkozzak... Aha... :D Ha olyan a mentalitasa, hogy el tud csabulni egy uj, izgalmasabb pasi igeretenek, akkor velem is megtenne idovel ugyanugy. Ilyenre nincs szuksegem meg amugy sem piszkitok bele mas kapcsolataba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!