Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőkön miért nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön miért nincsenek normális férfiak?

Figyelt kérdés
Képet kérnek már egyből, de még elbeszélgetni se lehet velük semmiről, még írásban sem. Nem ismernek, de már rögtön a szexszel jönnek elő. Azért gondolom aki élőben ismerkedik meg valakivel sem egyből a szexet hozza elő. Az meg a másik hogy annyira nem tudnak mit kérdezni, hogy egyből felhozzák azt hogy mit lehet rólam tudni. Ennyire nincs fantáziájuk mit is lehetne kérdezni?
2016. júl. 30. 09:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vannak. Én is fent vagyok.
2016. júl. 30. 10:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem, a legtöbb ember társkeresőn normális, akivel foglalkozni lehet. A többit figyelmen kívül kell hagyni. 38/F
2016. júl. 30. 11:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

- "Képet kérnek már egyből,"

Naná, hogy kérnek képet, alapból elég gáz, ha nincs kint kép. Én is képpel együtt felvállalom magam, ugyanezt elvárom a másiktól is. Meg nehogy már zsákbamacskát kelljen játszanom, annál az én idôm is értékesebb.

Szóval nem is értem, hogy ezzel meg mi a bajod.

----------

- "Nem ismernek, de már rögtön a szexszel jönnek elő. "

Mivel nem szoktam pasikkal ismerkedni, ezért nem tudom, hogy ez milyen arányban jellemzô. Ha azt mondod, hogy több, mint 50%, akkor elhiszem, de akkor is marad a másik fele, aki meg nem ilyen. És ha te nem elsôsorban szexet keresel, akkor logikusan inkább örülnöd kéne, hogy ezek a pasik ôszintén felvállalják, hogy miért vannak fent.

Így legalább mindenkinek tiszta a helyzet, és a te idôdet se rabolják feleslegesen, ha te másfajta kapcsolatot keresel, akkor rögtön látod, hogy nem ezeket a pasikat kerested és viszont.

Szóval logikusan inkább örülnöd kéne az ôszinteségüknek.

---------

- "Az meg a másik hogy annyira nem tudnak mit kérdezni, hogy egyből felhozzák azt hogy mit lehet rólam tudni. "

Hát akkor mutasd meg nekik, hogy hogyan kell ezt csinálni: elvégre szerinted ha egy vadidegen embertôl annyira könnyû frappánsat kérdezni, és te annyival jobban csinálnád, akkor vedd te a kezedbe az irányítást.

Amúgy arra kíváncsi lennék, hogy mennyire igényes az adatlapod? Mert egy igényesen összerakott adatlapnál, amin látszik, hogy akár pl. 1 napot is rászántak, annál egyrészt könnyebb értelmeset kérdezni, másrészt a motiváció is lényegesen nagyobb, hogy belefektessük ezt az energiát, hogy egyedi, igényes kérdéssel honoráljuk meg a te igényességedet.

De az ilyen 15 perc alatt összedobott gagyi 12-egy-tucat adatlapoknál, amiben kb. semmi kapaszkodó nincs + tök ugyanolyan, mint az ezernyi másik adatlap, azoknál se lehetôség, se motiváció nem igazán van, hogy én megpróbáljak kisajtolni magamból valami egyéni, szellemes és frappáns nyitást.

Szóval a te adatalapodra mennyi idôt szántál, mennyi olyan dolog van benne, ami kiemel téged a többi fent lévô nô közül, és mennyi igényes beszélgetésre alkalmas kapaszkodó van az adatlapodon?

2016. júl. 30. 11:20
 14/17 anonim ***** válasza:
19%
Mert aki rendes vagy normális,az élőben is tud ismerkedni,nem kell nekik társkereső oldal.
2016. júl. 30. 11:24
 15/17 anonim ***** válasza:
én meg azt imádom, mikor annyi van az adatlapján, h magyar az anyanyelve, naa azokat szoktam gyorsan kiikszelni. :D
2016. júl. 30. 11:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Kérdező: A válasz hiányát vehetem válasznak arra a kérdésemre, hogy vajon mennyire is igényes az adatlapod?
2016. aug. 13. 16:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Vannak, csak a nők letojják őket, és mivel annyi kamu és egyhagyott női profil van, nehéz a szemétben kotorászni, na meg ott vannak az ego tuningolók is...

Az egyik fizetős oldal reklámembere ide bemásolta szinte 1:1 az egyik reklámszlogent, na azt felejtsd el. Minél fizetősebb egy oldal, annál rosszabb, hiszen akkor már maguk hozzák létre a kamu csaliprofilokat, amiket botokkal, animátorokkal "életre" is keltenek...

2017. ápr. 16. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!