Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön miért nincsenek normális férfiak?
- "Képet kérnek már egyből,"
Naná, hogy kérnek képet, alapból elég gáz, ha nincs kint kép. Én is képpel együtt felvállalom magam, ugyanezt elvárom a másiktól is. Meg nehogy már zsákbamacskát kelljen játszanom, annál az én idôm is értékesebb.
Szóval nem is értem, hogy ezzel meg mi a bajod.
----------
- "Nem ismernek, de már rögtön a szexszel jönnek elő. "
Mivel nem szoktam pasikkal ismerkedni, ezért nem tudom, hogy ez milyen arányban jellemzô. Ha azt mondod, hogy több, mint 50%, akkor elhiszem, de akkor is marad a másik fele, aki meg nem ilyen. És ha te nem elsôsorban szexet keresel, akkor logikusan inkább örülnöd kéne, hogy ezek a pasik ôszintén felvállalják, hogy miért vannak fent.
Így legalább mindenkinek tiszta a helyzet, és a te idôdet se rabolják feleslegesen, ha te másfajta kapcsolatot keresel, akkor rögtön látod, hogy nem ezeket a pasikat kerested és viszont.
Szóval logikusan inkább örülnöd kéne az ôszinteségüknek.
---------
- "Az meg a másik hogy annyira nem tudnak mit kérdezni, hogy egyből felhozzák azt hogy mit lehet rólam tudni. "
Hát akkor mutasd meg nekik, hogy hogyan kell ezt csinálni: elvégre szerinted ha egy vadidegen embertôl annyira könnyû frappánsat kérdezni, és te annyival jobban csinálnád, akkor vedd te a kezedbe az irányítást.
Amúgy arra kíváncsi lennék, hogy mennyire igényes az adatlapod? Mert egy igényesen összerakott adatlapnál, amin látszik, hogy akár pl. 1 napot is rászántak, annál egyrészt könnyebb értelmeset kérdezni, másrészt a motiváció is lényegesen nagyobb, hogy belefektessük ezt az energiát, hogy egyedi, igényes kérdéssel honoráljuk meg a te igényességedet.
De az ilyen 15 perc alatt összedobott gagyi 12-egy-tucat adatlapoknál, amiben kb. semmi kapaszkodó nincs + tök ugyanolyan, mint az ezernyi másik adatlap, azoknál se lehetôség, se motiváció nem igazán van, hogy én megpróbáljak kisajtolni magamból valami egyéni, szellemes és frappáns nyitást.
Szóval a te adatalapodra mennyi idôt szántál, mennyi olyan dolog van benne, ami kiemel téged a többi fent lévô nô közül, és mennyi igényes beszélgetésre alkalmas kapaszkodó van az adatlapodon?
Vannak, csak a nők letojják őket, és mivel annyi kamu és egyhagyott női profil van, nehéz a szemétben kotorászni, na meg ott vannak az ego tuningolók is...
Az egyik fizetős oldal reklámembere ide bemásolta szinte 1:1 az egyik reklámszlogent, na azt felejtsd el. Minél fizetősebb egy oldal, annál rosszabb, hiszen akkor már maguk hozzák létre a kamu csaliprofilokat, amiket botokkal, animátorokkal "életre" is keltenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!