Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen "feledékeny" nők amúgy mit éreznek?
Figyelt kérdés
egyik "barát" nőmmel sétáltunk kint, lelkiztünk mert szakitott... megbeszéltük, hogy együtt eszünk. Ok, visszaértünk a szállodába, meglátta egy másik társaságát, és otthagyott, odament, velük evett, azt se mondta nekem, hogy "ba.zdmeg". Persze pár órával számonkértem, végig se tudtam mondani, már szabadkozott... de akkor miért nem ő jött oda hozzám?
Az ilyen nők mit éreznek?
2016. júl. 29. 23:55
1/6 anonim válasza:
Hát irántad már semmit az egyszer biztos
2/6 Blade Bone válasza:
Tartalék barát vagy szerintem.
3/6 anonim válasza:
Van egy rangsor és az alapján dönt. Te valahol az utolsó helyen kullogsz, úgyhogy a helyedben rövidre zárnám ezt a kapcsolatot.
4/6 anonim válasza:
Érdekbarát. Mindig azokkal lóg, akik hadznosabbnak bizonyulnak.
5/6 anonim válasza:
Undorító az ilyen. Nem érdemli meg a barátságodat.
6/6 anonim válasza:
Hát elég nagy baj, ha még barátnak se vagy jó, csak valamiféle pótléknak. Annyit azért illett volna mondania, hogy ott vannak az ismerősei, talán nem is volt olyan nagy bánata. Elgondolkodtató lehet a számodra, hogy mennyire éri meg egy ilyen ember társaságában lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!