Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy engem a lelkisérült emberek vonzanak?
Nekem is vannak problémáim, és sok rosszat átéltem már, és pont emiatt olyanok a hétköznapjaim, mint egy pszichológusnak. Szeretek meghallgatni másokat, engem sosem húznak le a gondjaik, és szívesen segítek nekik, ha tanácsot kérnek.
Csak amikor ismerkedésre kerül a sor, akkor valamiért mindig a reménytelen eseteket vonzom be. Viszont én úgy gondolom, hogy nem reménytelenek, szerintem mindenki tud változni, fejlődni, csak kell valaki mellé, aki segít neki ebben. Mert az emberek többsége olyan, hogy ha valakiben nem tetszik nekik valami, akkor hagyják a francba azonnal. De én mindig kitartok mindenki mellett, és próbálok segíteni nekik, és bár ez néha sok gyötrődéssel jár, de mégis élvezem.
És egyébként mindig pozitív visszajelzéseket kapok, mert nem akarok erőszakkal megváltoztatni senkit, nem vájkálok az életükben, és nem mondom meg bunkón a véleményemet. Bennem az együttérzést szokták nagyon értékelni, és hogy nem nézem őket hülyének semmi miatt.
Csak hát így nem igazán tudok párkapcsolatot kialakítani senkivel, mert tényleg problémásak ezek a srácok, hiába szeretem meg őket sokszor. Mert ők viszont nem igazán tudnak szeretni, de mást sem, nem csak engem.
20N
Azért vonzol be ilyeneket, mert kizárólag a pszichológusuk akarsz lenni és ezt ők prímán meg is érzik.
Nem kell az egész világot a szívedre ölelni, legyél egy kicsit NŐ is, akkor igazi FÉRFIAK is rád találnak.
Szia
Pont most írok ki egy kérdést ezzel kapcsolatosan.
Nekem van ilyen problémám és jól esne valakivel beszélgetni aki nem ismerősöm, nem társkeresési szándékkal, hanem tanácsot szeretnék kérni :)
Ki nem lelki sérült valamilyen szinten?
Most vegyünk mondjuk engem, van néhány lelki problémám viszont beszélni nem szeretek róluk és fel se tűnik másnak és csak nagyon szűk réteg tud róluk. 1 hét ismeretség után úgymond az ilyen "titkaimat" nem fogom feltárni nagyon senkinek. A volt barátnőmnek sem beszéltem a problémáimról csak jópár hónap után.
Na most, ha jól értelmezlek a hozzám hasonló emberek kikerülnek a látókörödből, mert nem fogod tudni róluk, hogy most akkor mivan. Rövidre fogva egy rakat olyan ember mellett mész el, aki téged vonz(hat) csak nem verik nagydobra és sokkalta jobb materiálok egy stabil párkapcsolatra.
Egyébiránt, akikről te írsz csak lelki szemetesnek használnak. A pszichológus tud tényleges segítséget adni, addig te max az átmeneti javulásukat okozod, nagyrészt ezért sem vesznek téged komolyan. Hálátlan szerep és sajnos ismerem is..
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!