Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők akik csak mondani tudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik csak mondani tudják hogy besavanyodott emberek meg ők kerülik az ilyen férfiakat, nem akarnak tenni hogy ez változzon?

Figyelt kérdés

Persze könnyebb elsőre rávágni dolgokat. De valójában ha ez a helyzet és ez nem tetszik nekik, mit tesznek azért hogy ez ne legyen igy ? Akkor is ha tesznek, az is nagyon nehezükre esik, és elismerésre vágynak hogy Ők igen is megtettek mindent, ami valójában nagyon kevés dolog amit tettek az ügyben. Idő kell erre. nem 1-2 napig jót tenni, aztán meg lezárni hogy hát ezt ott kell hagyni. Ez csak nagyon felszines. Most egy ilyen megkeseredett férfit úgy lehet kihozni, meg azt várja hogy megértsék, biztassák, erősitsék. De egy kapcsolatban nőknél ez úgy megy hogy egóbol ők osztják a lapokat, kb semmi figyelmre nem méltatnak a másik féllel szembe. nem toleránsak. Ezzel nem azt mondom hogy rágja meg a kaját helyette, meg babusgassa a nő.

Csak valahol itt látom a végletét a dolgoknak. Nőknek férfi kell, elvárják, legyen határozott legyen talpra esett legyen figyelmes legyen...stb.

Ebben is látni, minden miattuk, minden róluk szól.

Manapság meg már egyre több ilyen férfi kiszorul mert nincs tapasztalatuk és mindenki rávágja hogy nyomorék. Még is mit várnak ezek után a nők, mikor azzal jönnek hogy nincs normális férfi.. Ez olyan struccpolitika. Pedig amúgy teli van normális férfival a lista, csak az ilyenekre nincs idejük, nem veszik észre. Tehát itt a rendszer valahol saját magát hátba szúrja. Mi lesz itt?

Gyülik az egyedülálló megkeseredett, agressziv, züllött férfiak száma. a nők meg azokra összpontositanak akik elérhetettlenek, egymást tépve.

S manapság is már tapasztalni, hogy több férfi komolyabb dolgokat szeretne, mint nő, csak hát nem tudnak kialakitani semmit, mert a nők többsége éretlen.

2016. júl. 29. 10:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem a családom, szüleim miatt is erősnek kell lennem, egy besavanyodott ember, aki képtelen önmagán segíteni, összeomlana ez alatt a teher alatt, amit én az élettől kaptam.
2016. júl. 29. 11:29
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem mások felelőssége egy besavanyodott embert "megjavítani"!

Mindenki saját magáért felelős.

Arról nem beszélve, hogy egy befordult, pesszimista ember, nemhogy elkezdene változni, ha segítőkezet nyújtanak neki, hanem még magával rántja a másik embert.

Tapasztaltam már ezt, szóval köszönöm, nem kérek belőle!

2016. júl. 29. 11:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Drága, ez nem az ovi, hogy két ecsetvonásért is megdicsérjenek. Első pár randin egy pasival még annyi kapcsolatom sincs, mint a kollégáinak, és gondolom, tőlük se várod el, hogy istápolgassák a kis lelked, vagy igen? Akkor tőlem miért is? Nem az anyukád vagyok. Mi közöm nekem a te problémáidhoz, amikor még nem is ismerlek? Talán én vagyok az oka, hogy ilyen megkeseredett lettél? Szerintem nem.

Érdekes módon, én sose vártam el mástól, hogy pesztráljon, és nem azért lettem az, aki, mert mások azt mondták, hogy ilyen kell legyek. Önálló gondolatokkal és döntésekkel bíró emberek vagyunk, nem? Ha én nem a lelki nyomorék önmagamat akarom a pasi nyakába varrni, akkor szerintem teljesen jogos, hogy én se akarok egy lelki nyomorékot a nyakamba.

Az meg nettó baromság, hogy mi egymást tépnénk az elérhetetlen pasikért. Nem szoktál kimenni az utcára, vagy mi? Tele van párokkal és boldogan trécselő barátnőkkel. Te sírsz itt másokat okolva, és még mi vagyunk az éretlenek egy komoly kapcsolathoz, jó vicc.

2016. júl. 29. 12:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy kolléganőm, próbálta élvezni is az életet, de alapvetően egy pesszimista beállítottságú nőnek ismertem, és kiderült, hogy emellett még kétszínű is.

Egy időben egy munkahelyen dolgoztunk, mindketten kölcsönzőn keresztül, és egyikünknek sem volt már évek óta stabil helye. Ő soha nem reménykedett abban, hogy ez változni fog, lassú volt, nyavalygott. Én ezzel szemben figyeltem, és ha volt valami lehetőségem, azzal éltem, és azon voltam, hogy céges saját állományba kerüljek át. Egy idő után ő megpróbálta letörni a lelkesedésemet, visszarántani arra a keserű szintre, ahol ő volt. Ráadásul más dolgokról is másképp gondolkodtunk. Erre ráment az addigi ismeretségünk. Ő egyre több embernél húzta ki a gyufát, végül egyszer nem hosszabbították meg többé a szerződését, ezzel szemben én elértem a célomat, saját dolgozói állományba kerültem, a fizetésem is nőtt, ő pedig mindent kezdhetett újra előlről. Nem tudom, mi van vele azóta, de hiába kapott többször is segítő jobbot, ő a gödörben maradt és másokat is magával akart rántani.

Most képzeld el, milyen lehet egy párkapcsolat egy ilyen emberrel. Szívesebben segítek olyan embernek, aki beleadja önmagát is, és mindent megtesz azért, hogy kimásszon, és nem másokat próbál lerántani a mélybe.

2016. júl. 29. 12:06
 15/18 anonim ***** válasza:

14 esnek abszolut osztom a véleményét!

Aki saját magáért nem tesz, csak besavanyodik, az ne mástól várja el a segítséget!

Rossz dolgokon mentem keresztül, ennek tetejébe egy életnyi tervezés ment füstbe mikor a feleségem megcsalt, de új életet kezdtem, eljárok társaságba, új dolgokat csinálok. Egyszóval élek, és nem kesergek, persze rossz egyedül, de attól nem lesz jobb ha az önsajnálatba süllyedek!

Szerintem férfiként én sem kezdeményeznék egy megkeseredett, önsajnáltató, önmagáért tenni nem képes nőnél, aki azt sem tudja merre tart az életben... Erről ennyit.

2016. júl. 29. 14:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Még az lemaradt hogy akinek ilyen problémái vannak, az menjen társaságba, foglalja le magát hogy egy perc szabad ideje se legyen! Sokat segít, és majd idővel rendbejön.
2016. júl. 29. 14:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Én úgy látom, ez azon ritka esetek egyike, amikor nemtől függetlenül a legtöbb hozzászóló zömében hasonló véleményen van.

Kérdező, az a lényeg, hogy ne vedd direkt bántásnak személyed ellen a megfogalmazott kritikákat, ne csüggesszen el, hanem gondold végig magadban, emésztgesd meg, az ilyen "szemfelnyitás" hasznos, hogy tovább tudj lépni az önismeret újabb lépcsőfokán.

2016. júl. 29. 14:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Pontosan így van nem rossz indulatból írtuk amit írtunk.

Sok sikert! :)

2016. júl. 30. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!