Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az súlyos tévhit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az súlyos tévhit elterjedve hogy egy átlagos férfinek nehezebb komoly kapcsolatot találni mint egy átlagos nőnek?

Figyelt kérdés

Én mint nő nagyon nem ezt tapasztalom és csomó barátnőm van akik ugyanazt tapasztalják hogy egy nőnek ugyanolyan nehéz párt találni mint egy férfinek.

Én is barátnőim is nem vagyunk rondák vékonyak csinosak vagyunk de több mint mint két éve próbálkozunk és úgy néz ki mostanra jött össze egy pasival valami alakuló

Szexre könnyű lenne nyilván de komolyra nem.

Az igényeket nagyon leadtuk nem baj ha nem helyes nem magas vékony vafy6kövér nem gazdag szüleivel él stb. Csak szeressen de így is egy lehetetlen dolog.

Randik után vagy szex után eltűnnek , kiderül hogy feleség barátnő azért a háttérben van. Vagy baromi buta két szót nem lehet váltani vele vagy nagyon igénytelen.

Viszont sok átlagos sőt csúnya pasi ismerősöm van akinek 3-4 hónap alatt összejött egy kedves aranyos lány.

Szóval nem értem a gyk pasik állításait

2016. júl. 28. 15:13
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
83%

Pontosan ugyanazért olyan nehéz társat találni a nőknek (most komoly, monogám és hosszútávú kapcsolatról beszélünk), amiért a férfiaknak: mert a nőknek csak a legjobb férfiak pár százaléka kell kizárólag. Így a férfiak széles tömege azt tapasztalja, hogy a nők egyszerűen sz.rnak rájuk, míg a nők meg azt látják, hogy az a pár pasi, akivel "megvan a kémia", annyi nő közül válogathat, hogy esze ágában sincs elköteleznie magát.

Mert azok a nők, akik duma szinten "csak egy normális pasit" keresnek, azok külsőre és vagyoni helyzetre csakis a férfiak top 1-2%-ával érik be.

2016. júl. 28. 17:39
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

22-es-hez annyit tennék hozzá, hogy nagyon gyakran ennek a nők nincsenek is tudatában.

Egyszerűen átértékelik magukban a szinteket és kész is az új "átlagos" pasi szintje, amit már elfogadna.

2016. júl. 28. 17:43
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Egy nő ha semmit nem tesz, akkor is közelednek felé, udvarolnak neki, meghívják ebédelni. Az összes új kollegina a cégnél, az összes új lány az ismeretségi körben gyorsan bekerül a közösségbe, mert a srácok elhívják mindenhova, így esélye is van ismerkedni, csak ki kell szűrnie azokat, akik nem komoly kapcsolatot akarnak.

Egy férfinek viszont mindezért meg kell küzdenie. Én ha megjelenek egy új társaságban, nem kerül elő rögtön 5-6 hódoló hölgy, nem hívnak meg mindjárt az esti sörözésre, nem jönnek oda hozzám a hölgyek, hogy beszélgessünk egy kicsit.

Mindezt nekem kell elérnem, nekem kell egyáltalán eljutnom oda, hogy leálljunk beszélgetni.

És azért ez nagyon nem mindegy, hogy futószalagon jönnek a próbálkozók, csak ki kell várni/választani a megfelelőt, vagy már azért is meg kell küzdeni, hogy egyáltalán leüljünk egy kávéra, hogy egyáltalán elkezdjünk beszélgetni.

2016. júl. 28. 17:50
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
#22: Na pont ez az, amit sohasem látnának be.
2016. júl. 28. 17:54
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
de jó hogy törölték a válaszom..... mert ezt tapasztaljuk lássuk és a nők úgy tesznek mint ha a sex olyan nagy bűn lenne
2016. júl. 28. 18:07
 26/40 anonim ***** válasza:
0%

Ebben amúgy mi a meglepő, hogy a férfiaknak nehezebb meg több dolguk van?

Sajna így működik a világ amióta csak megjelent az élet. Azért, mert ruhát hordunk, meg népszokásaink és törvényeink vannak, ugyanúgy vannak ösztöneink, belék kódolt dolgok, állatok vagyunk felöltözve. Nézd meg az összes többi élőlényt. Mi a helyzet? A hímek megverekednek, táncot járnak, építkeznek, gyümölcsök levével színesre festenek, mindegyik sokkal fényesebb, színesebb, nagyobb, feltűnőbb, díszesebb, szebb stb. mint a nőstény. Mindezt azért, hogy lenyűgözzék, hogy megkapják. Az embereknél is a nők/lányok évszázadokon kersztül és sok helyen még ma is, csak ülnek és várnak, meg hozzáadják őket a megfelelő adottságú férfihez, válogatnak a lánykérőkből.

Ez nem úgy működik, hogy most akkor azt mondjuk, hogy ööö mi civilizált emberek vagyunk és akkor ne gondolkoggyá így. Ez belénk van kódolva, hogy mi lenyűgözünk, levadászunk, ők meg ha elégedettek, akkor hagyják magukat.

2016. júl. 28. 18:08
 27/40 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hát srácok, megosztok egy tapasztalatot:

a napokban beszélgettem itt egy nővel, gyenge 4es külső, ami a személyiségjegyeivel 3as. Mutatta, hogy milyen pasit szeretne: küldte nekem 7-8-as fickók képeit. Meghogy ők csak szexre akarják...

Emellé 30 körüli a drága.

Ennyit a kategóriákról, meg a női vágyak realitásáról.

2016. júl. 28. 18:12
 28/40 anonim ***** válasza:
81%

Noren

Ahogy fentebb írtam ez úgy jön ki náluk, hogy a valódi 1-6-os srácokat beteszik az 1-2-es kategóriába, a valódi 7-8-asokat szétosztják a 3-5 kategóriák közt, a valódi 9-10-esekből pedig az új 6-10-esek lesznek, majd ezek után azt mondják, hogy nekik elég egy mezei 6-os srác, nincsenek nagy igényei.

Csak definiálni kéne, hogy ki mit ért alatta és kész, máris fény derülne a félreértésre.

2016. júl. 28. 18:16
 29/40 anonim ***** válasza:
66%
#28: Gondolom, a csajoknak körülbelül ők jelentik az 5/10-es (max. 6/10-es) kategóriát...
2016. júl. 28. 18:19
 30/40 anonim ***** válasza:
48%
2016. júl. 28. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!