Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az súlyos tévhit elterjedve hogy egy átlagos férfinek nehezebb komoly kapcsolatot találni mint egy átlagos nőnek?
Én mint nő nagyon nem ezt tapasztalom és csomó barátnőm van akik ugyanazt tapasztalják hogy egy nőnek ugyanolyan nehéz párt találni mint egy férfinek.
Én is barátnőim is nem vagyunk rondák vékonyak csinosak vagyunk de több mint mint két éve próbálkozunk és úgy néz ki mostanra jött össze egy pasival valami alakuló
Szexre könnyű lenne nyilván de komolyra nem.
Az igényeket nagyon leadtuk nem baj ha nem helyes nem magas vékony vafy6kövér nem gazdag szüleivel él stb. Csak szeressen de így is egy lehetetlen dolog.
Randik után vagy szex után eltűnnek , kiderül hogy feleség barátnő azért a háttérben van. Vagy baromi buta két szót nem lehet váltani vele vagy nagyon igénytelen.
Viszont sok átlagos sőt csúnya pasi ismerősöm van akinek 3-4 hónap alatt összejött egy kedves aranyos lány.
Szóval nem értem a gyk pasik állításait
Mi nehezebb? Gyenge seregnek megvédeni egy erődöt, vagy a gyenge seregnek megostromolni?
300 harcos simán tartani tud egy szorost. 300 viszont mint "ostromló" azonnal veszít. Itt is így van. A "kezdeményező"-nek sokkal több pénzébe, erejébe, idejébe kerül és jobb "skilleket" kell villantania.
Pedig szerintem nehezebb, én így látom.
Az egyetemen az összes lány komoly kapcsolatban van több éve, a fiúknak kb fele (ha nem több) egyedül van.
Utcán sokszor látom, hogy a nem túl jó külsejű vagy kövér lányoknak van barátja, egy kövér férfinek soha.
Volt itt kiírva 2 kérdés, hogy ki hogy áll 27 évesen. A nők nagy része családban él, ház és jó fizetéssel, a férfiak meg egyedül vannak, jó esetben egy kisebb ház vagy lakásuk van.
Szerintem ha két év alatt sikerült, az nem olyan rossz, más összetenné a kezét, ha ez alatt sikerülne barátnőt találnia.
Én hamarabb értem úgy 10-20 évvel... Férfi vagyok. Ennyit a hülyeségeidről.
Egyébként az összes nő hiányt szenved érzelmi intelligenciából, vagyis inkább szenvedés nélkül nőiesen érzeleg érzelmek nélkül, miközben beletipor a férfiak lelkébe.
Mindegyik, egytől egyig. :) Az összes nő robot. Kész. Nyertem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!