Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi?

Létezik. Én is ilyen voltam.
A kutyának sem kellettem.
...
Az az énem már a múlté.
Erkölcsileg egy nulla vagyok, de legalább élek :)
39/F

Igen, én ilyen vagyok. De eddig ez senkinek sem kellett...
Ezen kívül még biztos egzisztenciám van, sportolok, van pár érdekes hobbim...
De az eddigi tapasztalatok azt mutatják, h a nők legnagyobb része ezt keresi, mármint ezt mondja, h ilyenre vágyik, aztán amikor ott van, akkor érdekes módon már nem is ez kell, helyette inkább több kevesebb idő után lelép valami bunkóval vagy lúzerrel... Én legalábbis mindig így jártam. Pedig nem voltam unalmas. Mindig szerveztem a jó kis programokat, és nem öncélúan, mert a partneremet is mindig bevontam és kikértem a véleményét... És őszintén szólva kicsit már belefáradtam ebbe a hozzáállásba... :-( De változtatni meg nem tudok, mert nem fordulhatok ki magamból.

Nem dohányzok, egyáltalán nem iszok alkoholt, utálom a tömeget, emiatt bulikba sem járok, inkább valami igényes helyre beülni, sétálgatni a városban, házibuli, miegymás. Sok ilyen haverom van, akik szintén ilyenek, szóval igen, létezünk :D
1. Alacsony és ronda vagy? Kinek mi. Én meg 195 cm magas, de nagyon vékony. És? Valakinek ez tetszik, valakinek az, amúgy is érezd jól magad a bőrödben, a többiekkel meg ne foglalkozz.

Létezik, és akkor most jobb neked?
:)
Létezik ilyen pasi, de senkinek nem kell...
Én is ilyen vagyok, és nem kellek senkinek...

Ez így kb igaz is rám.
De barátnő és barátok között ha nem bírják egymást akkor a barátokat választanám, ők már akkor is itt voltak nekem amikor még a lány sehol, és tovább itt lesznek nekem.
Szóval barátnő csak egy gondolattal fontosabb mint a barátok ( nem haverok ).
De amiket felsoroltál az viszonylag sok férfiben megvan, és sok lány vágyik rá.
Csak hát unalmas.
Tipikus jó gyerek, ezért maradnak hoppon, hiányzik az ami a bunkó féle pasikban megvan, az pedig a határozottság és akaratosság.
No de persze nem tudjuk, hogy te hogy nézel ki.
Simán lehet, hogy egy szerencsétlen külsejű, problémás hiszitis. lusta lány vagy akit jobb elkerülni.
Így ezek az elvárásaid irrelevánsak.
Szóval érted, ez kétirányú út.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!