Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl sokat hezitálnak nők egy konkrét helyzetnél?

Figyelt kérdés

Vagy csak nekem tünt fel az, hogy még 5x bemeséli magának hogy miért nem lenne jó, gyártja a kifogásokat, ezzel együtt keresi a hibákat is, túl gondolva, ezért inkább olyan elhatározásra jut hogy lekell szrni a férfit mert úgy is csak biztos szexet akarna..

Meg azt vettem észre, nőnél, komolyat keres legalább is ezt valja, ott egy konkrét lehetőség, de lerázza magáról, kibújik.. elutasitják. Miért van ez ? Nem akarnak boldogok lenni, egy boldog kapcsolatban lenni ?

2016. júl. 26. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmi egyéb oka sincs azon kívül, hogy félnek a csalódástól.

Ez nem női jellegzetesség, a férfi is ugyanettől fél, amikor nem kezdeményez.

Persze ez akkor áll fenn, ha egyébként egymásnak szimpatikus egyénekről van szó. Ha egyikük nem szimpatizál a másikkal, akkor természetesen ez az oka.

2016. júl. 26. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Nőként sajnos azt kell hogy mondjam,teljesen igazad van. Személyszerint én szeretnék boldog lenni,de 90%-ban olyan rosszul közelítenek meg a pasik,hogy sajnos nem igazán van kedvem energiát fektetni az ismerkedésbe. Vagy túl görcsös, ami nekem túl mesterkélt,vagy pedig túl szexre hajló,ami azért valljuk be irritáló.Azt szeretem ha valaki laza,spontán (abszolút nem.vagyok az utcán való ismerkedés ellen sem), semmi megjátszás nincs a viselkedésében,és nem eröltetett menet. Ne azzal kezdje hogy mik a szándékai velem,mert az borzalmas.
2016. júl. 26. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
A nők többet veszíthetnek egy ilyen ismerkedési helyzetben: teherbe eshetnek, a jó hírük megcsorbulhat, plusz ugye azért a nagy többségük nem akar csak egyéjszakást, a pasasoknak meg gyakran az is jó, csak legyen vmi, és ezért a lelkük is sérülhet... persze, van, aki nagyon tőlkombinálja, de amikor nem egyértelmű a helyzet, akkor hajlamosak vagyunk inkább meghátrálni. Itt ugye az is kérdés, hogy milyen helyzet. Ha pl. egy pasas első randi után szobára menne, akkor nehéz azt gondolni, hogy nem csak arra megy ki a játék. Vagy olyan is lehet, hogy a nő nem biztos a dolgában, hogy mennyire tetszik neki a pasas, és gondolkozik, hogy később jobb lesz-e, vagy hagyja, mert lehet, hogy később még több fájdalmat okoz, ha szakít. Persze a legjobb az, ha az ember ezt őszintén megmondja, de ma már ki ennyire nyersen őszinte, ha sok ember az őszinteséget nem tudja a helyén kezelni.
2016. júl. 27. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!