Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi az aranyközép út ennél a...

Mi az aranyközép út ennél a helyzetnél?

Figyelt kérdés

Ha én nem megyek oda egy lányhoz,egy újabb esetleges kudarc miatt, azért hogy ne rombolják porig a maradék önbizalmamat ami van, viszont akkor magamnak élek s nem fejlődők nők terén semmit,

De ha egy lány észrevesz, odajön elvárja hogy menjek rá, de hogy, ha nincs tapasztalat?, és akkor meg azért néz gyilkoló arc kifejezéssel.. tehát melyiket válasszam ?

2016. márc. 10. 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem saját magadnak meg is válaszoltad, így teljesen érthetetlen a kérdés. Akin látod, hogy bejössz neki ahhoz odamész, a többinek meg nem adod meg a lehetőséget, hogy elküldjön. Ha mindenkihez odamész attól nem lesz gyakorlat. Egyébként meg ki az az idegen nő, aki önbizalmat tud adni Neked? Mi alapján dönti el egy idegen első látásra, hogy ki vagy Te és mennyit érsz? Hogy engedheted meg, hogy egy olyan valaki aki csöppet sem ismer az ÖNbizalmaddal bármit tegyen. Benne van a nevében: ÖNbizalom. Nem nőkáltaladottbizalom. Tedd rendbe a gondolkodásodat, különben nem sokan fognak visszamosolyogni és tényleg nem lesz gyakorlatod.
2016. márc. 10. 14:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát, nem azt mondtam hogy adjon önbizalmat, hanem csak annyi h ne sértegessen vagy tegyen bármiféle olyan megjegyzést amivel elküldene
2016. márc. 10. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Idézlek: "ne rombolják porig a maradék önbizalmamat".

Nem lehet porig rombolni mások által, mert a tiéd. Akkor sem ha elküld a francba és azt mondja hogy hülye vagy csúnya, nyomi vagy bármmit. Neked kell magadban tudni, hogy ő a kulturálatlan. Egy jó önbizalmú embert meg sem rendít, ha valaki beszól neki. Érted?

Nő vagyok és mikor társkeresőztem akkor sokan leszólítottak. Volt aki amúgy tetszett csak szakállas volt. Ha elküldöm az csak azt jelenti hogy nekem nem tetszik. Attól, hogy nekem nem jó majd lesz más, akinek tetszik. Ettől én még nem rombolhatom az ő önbizalmát és nem is akarom. Ha meg beszólok, hogy ronda vagy akkor sem vele van a gond, hanem velem lenne.

A tanácsom ugyanaz: mosolyogj arra aki tetszik. Akin látod, hogy érdeklődik annál már csak elronthatod valami nagyon nagy hülyeséggel (pl. hogy nem szólítod le). Akin látod, hogy nem érdeklődik annál meg bármit teszel nem fog javítani a helyzeten.

2016. márc. 10. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Hozzáállásodat változtasd meg.

Önbizalomnak nem szabad összefüggnie mások véleményével.

Menny. Még azokra is akik nem érdekelnek, így nem fog érdekelni eredmény ami segít amíg végleg nem változtatod meg hozzáállásod.

2016. márc. 10. 16:42
 5/7 A kérdező kommentje:
jó csak azt birom hogy megindokolni nemtudják... csak az van h mi nem tetszik.. az ha elmondanád h borotválkozzon vagy valami kedves célzás rá, talán elgondolkozik rajta. na meg nem egy esetről beszélek ami lerombolja, hanem sokról.. Most azt te hogy viselnéd, hogy éreznéd ha minden egyes helyzetnél azt kapnád hogy De szar vagy, de nyomi vagy, de undoritóan nézel ki, de hülye fejed van... stb és újra újra ez játszódik le..
2016. márc. 10. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:

A Mennyország tud segíteni? :-o

Ezt még nem hallottam. :-D

Ha egy lány észrevesz, megvan a kölcsönös szimpátia, akkor repülj rá,különben soha nem lesz csajod,vagy kevés az esélye.

2016. márc. 13. 04:26
 7/7 anonim válasza:
Ha látod, hogy tetszel valakinek próbálkozz be. Ha olyan valakinél próbálkozol aki nem ismer ott nehezebb a dolgod. Le kell hengerelni valakit elsőre, hogy fent tartsa az érdeklődését irántad. Semmit sem veszítesz, ne okozzon ez kárt benned. Nagyobb gond ha az ember nem mer lépni. Egyik legjobb haveromnak 22 évesen sosem volt még barátnője és egyébb kapcsolata :D de nem is tesz érte, mintha félne (nem ismeri be) próbálkozni kell, vagy várhatod, hogy megerőszakoljon egy csaj :D a haver is erre vár talán
2016. ápr. 1. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!