Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van a legtöbb aranyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a legtöbb aranyos kedves érzelmes férfi egyedül?

Figyelt kérdés
Csomó ilyen barátom van, aki tök normális átlagos kinézetű, nem az a nagyon ronda kategória, mégis hosszú éveken át szinglik úgy hogy egy kivételes rendes jó lelkű emberek. miért a szinglik között az ilyen férfiak vannak a legtöbben?
2016. júl. 26. 13:06
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
26%

#20: És ha most nem érdekel az a játékautó, amit kiskoromban imádtam, akkor nem is imádtam soha, ugye?

Feltűnt, hogy a világ egy óriási körforgás és minden, folyamatosan változik? :D Vagy neked úgy tűnt, hogy mindenki ugyanolyan 10-20-30-40-50-100 éves korában?

2016. júl. 26. 15:30
 22/30 anonim ***** válasza:
39%
Azért az ember alapvető személyiségjegyei kicsit "maradandóbbak", mint egy kisautó.
2016. júl. 26. 15:32
 23/30 anonim ***** válasza:
44%
Az alapvető személyiségjegyek is változhatnak. A legtöbb embernél változnak is, ha valami olyan történik. Ez lehet trauma, sikertelenség vagy egyszerű céltudatosság.
2016. júl. 26. 15:38
 24/30 anonim ***** válasza:
Igen, sok év alatt, és okkal. Nem úgy, hogy "gondoltam, váltok" hogy legyen több r..ancom, akit meghúzhatok.....
2016. júl. 26. 16:03
 25/30 anonim ***** válasza:

Ha visszaolvasod a hozzászólásom, akkor láthatod, hogy miket tapasztaltam. Nem kell túl sok logika hozzá, hogy összeálljon: Azokat hosszabb idő (és nem 1 nap) alatt tapasztaltam, gyűltek és ezért változtattam meg a viselkedésem. (Ettől függetlenül most is kedves vagyok azzal, aki megérdemli.)

A viselkedésünkön akkor változtatunk, amikor akarunk.

Visszatérve: Hiába próbálod csűrni, csavarni a dolgot, az emberek változnak. Az alapvető személyiségjegyek is változhatnak. Te magad is leírtad, hogy okkal és sok év alatt változhatnak. Akkor mégis, mi az a hosszú kijelentésed, hogy sosem voltam kedves? Önmagadnak mondasz ellent.

2016. júl. 26. 16:18
 26/30 anonim ***** válasza:
8%
#24 Színészkedni így is, úgy is kell, ha az ember csajozik. Aki teljesen őszinte, és önmagát adja, az egy nőnek se fog kelleni. Innen már csak egy lépés kitalálni, mit kell eljátszani ahhoz, hogy a legjobb esélyeink legyenek egy nőnél.
2016. júl. 26. 16:23
 27/30 anonim ***** válasza:
Azért vagyunk egyedül mert ugyanilyen tulajdonsággal rendelkező nőket keresünk, a többit már az első körben kiejtjük. A végére szinte senki sem marad akinél kezdeményezni lehetne...
2016. júl. 27. 02:10
 28/30 anonim ***** válasza:
49%

tegnap 16:23

Na, én EZÉRT jövök össze csak olyan pasival, akivel évek óta ismerjük már egymást, és volt egy jó hosszú időszak, amikor semlegesek vagyunk egymásnak. Hogy lássam, milyen VALÓJÁBAN. Engem nem érdekel, ki milyen színész, önmagáért akarom szeretni az illetőt :)

Amúgy nem mondtam ellent magamnak, nem azt mondtam, hogy soha nem változhat meg az ember személyisége, annyit írtam, hogy kissé komolyabb, és maradandóbb dolog, mint a gyerekkori kisautó.. Meg azt, hogy nem úgy működik, hogy gondolok egyet, és jól megváltozok. Ha nem megy a szövegértés, nem az én hibám.

2016. júl. 27. 08:56
 29/30 anonim ***** válasza:
60%
#28 Leszakad a plafon :)
2016. júl. 27. 09:47
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

#28: Mielőtt más szövegértésével foglalod el magad, kérlek, olvasd vissza, hogy mit írtál! :) Lerészletezted, hogy SOHA nem voltam kedves, max néha úgy viselkedtem. Merthátha kedves voltam, akkor egyszercsak nem tudtam volna átváltani bunkóbbra. Attól, hogy valakinek a lényéből fakad a kedvesség, még simán tud bunkó lenni. Csak akarni kell.

(Te írtad: Látod, akkor te se vagy kedves és aranyos, max úgy viselkedtél néha. Aki VALÓBAN kedves, aranyos, az nem úgy viselkedik, aztán egyszercsak vált bunkóbb stílusra... Hanem a lényéből fakad a kedvesség, NEM TUD bunkó lenni, nem tud ártani másoknak.)

"Meg azt, hogy nem úgy működik, hogy gondolok egyet, és jól megváltozok. "

Ez is szép és jó. NÁLAD nem működik úgy. Más képes rá.

2016. júl. 27. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!