Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a legtöbb aranyos kedves érzelmes férfi egyedül?
Jaj istenkém, a nőknek nem a bunkó pasik kellenek, hanem az olyanok, akik életrevalók... Pl én is együtt voltam egy "aranyos kedves érzelmes" pasival, sanyarú sorssal, mert az anyja egyedül nevelte fel. Eleinte minden álomszerű, aztán rájössz, hogy egy paradicsomot nem tud felszelni, mert anyuci ágyba vitte neki a kaját meg fényesre nyalta neki ahol érte, aztán fel volt háborodva meg én voltam a köcsög, ha én nem csináltam meg ezeket, hanem tőle vártam volna önállóságot... Bármi volt, útbaigazítás kellett vagy a boltban kerestünk valamit, nekem kellett "beszélnem", mert ő nem akar senkihez szólni... Ő eljárhatott a haverjaival, de ha én elmentem a barátnőimmel akkor fél óránként hívogatott hogy "mizu"...
Semmi baj azzal ha valaki "aranyos kedves érzelmes", csak ne legyen már egy 5 éves szintjén...
#2 ezzel az erővel akkor minden nő kr*a...
semmi összefüggés nincs a között ha valaki kedves és aközött, hogy önállótlan.
Mert sokszor az ilyennek tűnő pasik igazából gusztustalan, passzív agresszív férgek. Csak ilyen fiúknak adtam esélyt régen, és MINDIG kihasználtak, és bántottak, követelőztek, fenyegettek amikor már összejöttünk. Soha többé...
A mostani párom elsőre kicsit tartózkodó, hideg az emberekkel, ""bunkó"" (idegenekkel természetesen normálisan, és tisztelettudóan beszél, de a humora pl piszkálódós, haveroknak sokszor beszól, nem kedveskedik), aztán jobban megismertem, és kiderült, hogy tündéri aranyos velem, a csillagokat lehozná nekem az égről, soha nem bántana, és sokkal több szeretet van benne, mint bármelyik olyan pasi ismerősömben, aki hirdeti magáról, hogy ő aztán milyen édibédi pasi.
Nagyon sok ember tűnik aranyosnak és kedvesnek, de az esetek elkeserítően nagy részében csak csalódás lesz a dologból, mikor kimutatja a valódi énjét az illető, ami általában nem annyira szép, mint a cukormáz, ami kívül van.
22L
Nekem special egy férfi kell, aki velem kedves és érzelmes.
Nem egy mucika, aminek főbb ismertetőjegyei: aranyos, érzelmes, cukkerka...
én is elég érzelmes vagyok, nekem amikor nem volt kapcsolatom, akkor nem is akartam...
utána összejött, de majdnem 2 év után vége lett...
egyenlőre ismerkedem :)
ismerősi körömben is van pár rendes srác, van köztük nagy dumás is, DE sokan a sült galambra várnak...nem tesznek érte, van aki szenved a magánytól, de nem tesz azért, hogy legyen valakije...a legrosszabb (szerencsére személyesen kerülöm az ilyet) amikor sír, hogy "nem kell senkinek", de közben meg nem is tesz semmit, hogy legyen valakije!!!
és van olyan aki egyedül boldog, nincs is szüksége senkire :)
23F
A lényeget leírták: A legtöbb nő ezt férfiatlannak tartja és sokan lenézik. Ha van valami extra, mindjárt változik a helyzet. Van aranyos ÉS helyes ismerősöm, valahogy nála senkit sem zavar az aranyosság, mert kompenzálja a dolgot a kinézete.
Az azért vicces, hogy jó páran az aranyos srácokat életképtelennek és pszichopatának állítják be. Az aranyos lányokkal is ez a helyzet vagy mi?
Saját tapasztalat: Aranyos, kedves és megértő voltam, amit a lány ismerőseim úgy fogtak fel, hogy túl aranyos, túl kedves és túl megértő. Jó pár lány barátom jött oda azzal, hogy pasijuk mekkora tapló, mennyire nem érti meg őket és másra vágynak. Aztán újra összejöttek ugyanolyan pasikkal.
Gondoltam, váltok. Bunkóbb lettem, nyersebb. Ha egy lány rám írt, elolvastam, de csak később válaszoltam. Ha ezen felháborodtak, akkor nem kértem bocsánatot, csak annyit írtam, hogy nyugi. Találkozókra én értem oda másodikként, meg még sorolhatnám. Tádám, teljesen máshogy kezeltek. Elfogadóbbak lettek, jobban érdeklődtek, jobban megjegyeztek, csajozásban is nagyobb siker.
Kíváncsi voltam a "legyen önálló véleménye" szövegre is. Mindig volt véleményem, mindig közöltem. Pl. ha egy zenéről volt szó, azt mondtam: Nem olyan rossz, de nem az én világom, másfajta zenék jönnek be. Most már azt mondom: Sz*r. Tádám, kapok heves érzelmi reakciót, hogy miért mondom ezt és máris megakarnak győzni vagy hasonló és energiát ölnek belém, amiből könnyű többet is kihozni.
Az a helyzet, hogy a legtöbb nő nagyon ösztönös. Azt szeretik, ha egy férfi erőt sugároz és domináns, mint az állatvilágban.
(Tudom, tudom. Rossz lányok társaságában élek, meg még rengeteg férfitársam. Ezen az oldalon mindenki tökéletes és meghazudtolja az evolúciót is.)
Éééés jön a lepontozás. Azért remélem, előtte mindenki tükörbe néz. Hahó, ez egy anonim oldal.
#18: Én nem szeretem a pizzát. Most akkor más sem szereti? Rengeteg lány örül, ha van egy srác barátja, akinek kiöntheti a lelkét és nem csajos hallgatóságot kap.
ma 14:59
Látod, akkor te se vagy kedves és aranyos, max úgy viselkedtél néha. Aki VALÓBAN kedves, aranyos, az nem úgy viselkedik, aztán egyszercsak vált bunkóbb stílusra... Hanem a lényéből fakad a kedvesség, NEM TUD bunkó lenni, nem tud ártani másoknak.
Aki kedvesen viselkedik, és elvárja, hogy tapadjanak rá a csajok, majd bunkó lesz, ha nem teszik meg, az NEM VOLT SOHA kedves és aranyos, max próbálkozott az olyan stílussal is, hátha bejön, de már akkor is csak érdekember volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!