Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti akkor is benedvesedt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti akkor is benedvesedtek szex közben egy pasira, ha annyira nem jön be nektek, csak egy kicsit?

Figyelt kérdés
Van egy lány. 2 nap egymás után szexeltünk a randik végén. Nagyon jó volt a szex, rendkívül nedves volt. Amikor utána 2 napra rá kerestem, akkor már azt mondta nem akar semmit tőlem, nem igazán tetszem neki (csak kicsit), csak szexre voltam jó. Azóta nem beszéltünk. A lányok bármilyen pasi izgatására benedvesednek?
2016. júl. 25. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Általában be, tehát nem kell hozzá akkora nagy szerelem érzés sem.
2016. júl. 25. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Az olyan lányok igen.
2016. júl. 25. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
mivel a hüvely dolga h befogadja a fhaszt ezért amikor nemi izgalom jön létre akkor elkezdődik a nemi mirigyek nedvesítő játéka. szal attól még nem kell h bejöjj neki lehet a kemény farokra izgult fel a nunája. xD de szeretnék éígy kihasználva lenni xD
2016. júl. 25. 21:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez érzelmi alapú, szóval nekem kell az érzelmi kötődés is, hogy eléggé el tudjak lazulni, de nem vagyunk egyformák.
2016. júl. 25. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy kicsit tetszik valaki, akkor már képes vagyok benedvesedni. Ha egyáltalán nem tetszene, akkor nem tudnék. Egy fiúnak is feláll, még ha csak egy kicsit is tetszik neki a lány. Szóval szerintem ez nem akkora meglepetés.
2016. júl. 25. 22:10
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Általában a prostik is benedvesednek pedig minden "bejövés" nélkül is szexelnek.
2016. júl. 25. 23:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én benedvesedek, elég könnyen.

De valljuk be valószínűleg nem a külsőddel van baja. Akkor nem feküdtetek volna le.

Lehet annyira nem kedvel, nem érzett úgy többet irántad ilyesmi. Én voltam így.

2016. júl. 26. 00:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Az is mondta, nincs meg a kémia.
2016. júl. 26. 00:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Tartós kapcsolathoz jobban kell kinézned, mint szexhez. A szexpartnert ugyanis nem kell a nőnek felvállalnia mások előtt, míg a párját igen.
2016. júl. 26. 07:08
 10/10 anonim ***** válasza:
9%
A valós ok: A kis ribi több vasat is tart a tűzben, most két alkalommal valaki mást próbál be, aztán ismét vált.
2016. júl. 26. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!