Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom meg az igazit? Mit kellene tennem?
Évek óta nem találom az igazit és sorozatosan kudarcot vallok az ismerkedésnél, kapcsolatnál. Eddig társkeresőről ismerkedtem, többször belebotlottam olyanba, aki bár külsőleg megnyerő volt (első benyomásra belsőleg is), kiderült,hogy egy szemét alak. Most 2 olyan srác van, akivel ismerkedem és bár nem helyesek, aranyosak. Viszont mégsem vonz egyik sem.
Most mielőtt valaki felszínesnek gondolna, volt nem is egyszer olyan, hogy olyanba estem bele, aki nem volt helyes vagy alacsonyabb volt nálam fél fejjel, de mégis nagyon vonzott.
Lehet, hogy valakinél meg kell alkudnom, aki bár nem vonz férfiként, de elvagyok vele? Volt már valaki ilyen helyzetben?
26/L
Ugyanez a bajom!!!! Volt egy 8,5 eves kapcsolatom és mióta véget ért nem találok senkit... Annyira elkeserít, hogy mindenki maximum lefeküdne velem, mert jól nézek ki, de senkit nem érdekel hogy közben egy normális, értelmes csaj vagyok :( Nem tudom mi a baj velem, borzasztóan el vagyok keseredve :( És ha van is valaki képben, akkor dettó ez a helyzet hogy jó-jó de nem izgat...
Remélem hamar párra lelsz! :)
#10 lol XD
Egyébként meg nincsen oylan hogy igazi, vagy én ezzel úgy vagyok, hogy vannak olyanok, akihez csak úgy vonzódik az ember, és vannak akikhez ennél jobban, de olyan hogy egyetlen igazi nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!