Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van itt annyi férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt annyi férfi aki így viselkedik?

Figyelt kérdés
Kiírják a kérdést, hogy mi a baj velük, hogy nem találnak barátnőt, de azért azt is, hogy legyen szuper alakja, legyen okos, kedves, hűséges, stb. Aztán azok a férfiak akik megelégednek az átlagos nőkkel már boldogok, feleségük, családjuk van. Rájuk meg irigykednek az itt siránkozók. Nem lehet, hogy lejjebb kéne venni azt a bizonyos lécet?
2016. júl. 24. 10:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%

Az emberek 90 %-a nem a számára ideálissal jön össze,mivel arra hogy megtalálja azt, 3 élet is kevés lenne,mivel matematikailag minimális az esély hogy találkozzanak és mindkettőnek a másik legyen a tökéletes mindenben..

Kompromisszumot kell kötni vagy vállalni a remeteséget ,ez a két lehetőség van.Lehet ezt léc lejeb tételnek is hívni,ki hogy szereti.

2016. júl. 24. 12:07
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
11. szerintem meg lehet találni az ideális páromat, csak én inkább kivárok, nem akarok kompromisszumokat kötni aztán boldogtalanul élni és pár év mulva meg elválni. Persze ismerkedem, járok is valameddig egy fiúval amig ki nem derül összeillünk-e vagy sem, de ha nem jó minden téren, akkor inkább szakitok, minthogy kompromisszumokat kössek.
2016. júl. 24. 12:12
 13/22 A kérdező kommentje:
Akkor maradjatok csak egyedül!
2016. júl. 24. 12:13
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Maximalista vagyok, sajnálom. Attól, hogy mondjuk vékony vagyok (nem szoktam kérdést kiírni), még rendben tartom magam, igényes vagyok, nem vagyok ápolatlan. Úgy érzem, ugyanezeket elvárhatom a lánytól is, attól még, hogy nem vagyok macsó.
2016. júl. 24. 12:23
 15/22 anonim ***** válasza:

Én pont azt látom hogy a nők szoktak inkább hasonlóakat kiírni hogy "milyen magányos vagyok nem vesz észre senki, meg minden fiúnak csak a szexre kellek, a többi meg nyomi és nem is kezdeményez, amugy meg az elvárások szép okos intelligens satöbbi.. (ja és privátot nem kérek) "

Nem azt mondom hogy a férfiak nem "rinyálnak" de annyi különbség van hogy ezeket a fiúkat rendszeresen lepattintották, míg a nőknek lennének lehetőségei, csak nem jó neki senki. Vagy mi srácok azért rendszeresen próbálkozunk, be kell vállalni a beégést, amik sokaknak nagyon le tudja verni az önbizalmukat. És akik ilyen kérdést írnak ki, azok már kb inkább úgy vannak, hogy legyen egy kedves lány, és nem az elvárásokkal szoktak jönni általában.

A léclevétel meg baromság, mert a szépség meg hogy kinek milyen jön be, az relatív, vagy nem lesz nagyobb esélye egy férfinek attól, mert számára nem szép lányokkal próbálkozik, vagy azok is ugyanúgy le fogják pattintani, ugyanakkor egy neki szép lány meg egyszer lehet igent fog mondani.

2016. júl. 24. 12:26
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A sokadik év eredménytelen keresgélés után amikor a potenciális maradékok száma is durván megcsappan az ember vagy belátja hogy neki nem dobott lottó5 öst az élet és beéri a 3találattal is ,vagy reménykedve és magányosan megöregszik.
2016. júl. 24. 12:28
 17/22 anonim ***** válasza:

"Én pont azt látom hogy a nők szoktak inkább hasonlóakat kiírni hogy "milyen magányos vagyok nem vesz észre senki, meg minden fiúnak csak a szexre kellek, a többi meg nyomi és nem is kezdeményez, amugy meg az elvárások szép okos intelligens satöbbi.. (ja és privátot nem kérek)"

Az ilyen nyafogó lány ismerőseimnek szoktam mondani, hogy de annyian udvarolnak nekik, miért nem találnak egyet sem.

Mindig az a válasz, hogy "jaj, vele csak barátok vagyunk", a maradék meg hiába nyomul, mert túl alacsony, túl magas, nem elég izmos, túl izmos, szőrszál van a nyakán, vagy bármi, ami miatt az a férfi éppen akkor nem felel meg, csak barátnak jó.

2016. júl. 24. 12:38
 18/22 anonim ***** válasza:
Mert idióták. Pont. :)
2016. júl. 24. 13:02
 19/22 Sunshinedoll ***** válasza:
Hát hol máshol lennének? Nyilván nem randin vagy ilyesmi.
2016. júl. 24. 13:39
 20/22 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Nem is a lécet kellene lejjebb vinni,hanem meg kéne tanulni az illetőnek önismeretet tanulni. Tehát ha mondjuk egy 150 centis gyári melós pl. Kulcsár Edinával szeretne összejönni,ott komoly problémák vannak az emeleten.

Sokaknál nem a külső tulajdonságaik okozzák azt,hogy 35 évesen is szüzek.

De annyira elvakítja őket a frusztráltságuk,hogy nem látják a fától az erdőt. Saját maguk köré építettek már egy akkora falat,hogy ha 10 ember 15-nek tartana bakot,akkor sem lehetne átugrani.

Ezenkívül némelyik csodálkozik,hogy ha úgy akar udvarolni,hogy privátban 60 oldalon keresztül panaszkodik,hogy mekkora sz h ar az élete,akkor lekoptatják. Ezutân jön az üzenet:“te ócska r0h@dt r....c és társai.

A harmadik válasszal egyetértek.

2016. júl. 24. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!