Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van itt annyi férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt annyi férfi aki így viselkedik?

Figyelt kérdés
Kiírják a kérdést, hogy mi a baj velük, hogy nem találnak barátnőt, de azért azt is, hogy legyen szuper alakja, legyen okos, kedves, hűséges, stb. Aztán azok a férfiak akik megelégednek az átlagos nőkkel már boldogok, feleségük, családjuk van. Rájuk meg irigykednek az itt siránkozók. Nem lehet, hogy lejjebb kéne venni azt a bizonyos lécet?
2016. júl. 24. 10:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell a lécet sehova vinni. Önismeretre és alázatra volna szükségük.
2016. júl. 24. 11:01
 2/22 Noren1989 ***** válasza:
96%
Szerintem kérdésed éppoly értelmetlen, mint a picsogó férfiaké. Jól tudod a választ, a feltett kérdésedre.
2016. júl. 24. 11:01
 3/22 Gotland ***** válasza:
97%
Azt is eltudom képzelni, hogy ugyanaz az 5-15 fő teszi fel ezeket a kérdéseket hónapról hónapra.
2016. júl. 24. 11:05
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Az átlagos nőket szeretem, mi több a szomszédlány-könyvtároslány típust... Talán egyetlen megkötésem van, hogy mivel én is sportolok jó lenne, ha ő sem kanapészörfös alkattal rendelkezne, de vonz az egyszerűség, a kis mellekkel semmi bajom, a szemüveget imádom, és az összes eddigi páromra azt mondták az ismerőseim, hogy olyan kis szürkék...

egy szó mint száz, nem plázacicát, nem topmodellt keresek, és mégis egyedül vagyok

2016. júl. 24. 11:13
 5/22 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem az a lényeg hogy meglegyen az az érzés hogy egy hullámhosszon tudok a másikkal együttlenni. Ez az érzés nincs meg mindenkivel és akik még nem találták meg a párjukat ezt az érzést nem érezték még. Nekem is sok barátnőm mondta hogy milyen elképzelései vannak a férfiakkal kapcsolatban aztán a végén egy egészen más tipusu férfival jöttek össze. Ugyhogy a végén senki nem az ideálisnak elképzelt partnerrel fog összejönni, mondhatni külsőben még hasonlóság sem szokott lenni az elképzelt társsal kapcsolatban. Én pl. a vékonyabb, nem kigyurt, világos bőrü, világos haju fiúk voltak az ideáljaim, és kivel járok egy fekete haju, fekete börü, kigyurt sráccal.. ugyhogy az elképzelésekről ennyit.
2016. júl. 24. 11:22
 6/22 anonim ***** válasza:
51%
És utolsó,az összes eddigi "szürke" párod közül miért nem tartottál meg egyet is? Szóval ne panaszkodj,ha volt lehetőséged csak elbaltáztad nem tudtad megtartani.
2016. júl. 24. 11:24
 7/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az igényekből kéne leadni, hanem fel kéne nőni az igényekhez. Ha valaki sportos, szép párt akar magának, akkor kezdjen el sportolni és dolgozzon meg érte. Erre nagyon sokan nem képesek és egyszerűbb otthon ülni és arról siránkozni, hogy mennyire felszínesek az emberek.
2016. júl. 24. 11:26
 8/22 anonim ***** válasza:
68%

"Én pl. a vékonyabb, nem kigyurt, világos bőrü, világos haju fiúk voltak az ideáljaim, és kivel járok egy fekete haju, fekete börü, kigyurt sráccal.. ugyhogy az elképzelésekről ennyit."

Szerintem ez az egészséges hozzáállás. Viszont a nő ismerőseim (28 évestől felfelé) többsége olyan listával rendelkezik ilyen téren, hogy az félelmetes. Majdnem mm-re, dekára, RAL színskálára meghatározott elvárás, hogy mi jön be nekik, és aki kilóg ebből, annak vége (és ezek a lányok a barátaim, tehát nem arról van szó, hogy engem koptatnak le vele, hanem elmesélik, hogy az aktuális udvarló azért nem kell, mert ő 5 centivel alacsonyabb az optimálisnál, mert ő a világos hajúakat kedveli annak meg sötét, mert a sötét szemre bukik, ez meg türkíz...)

2016. júl. 24. 11:26
 9/22 anonim ***** válasza:
46%

"Nem lehet, hogy lejjebb kéne venni azt a bizonyos lécet?"

Nem azért, de úgy mi értelme egy kapcsolatnak, ha nem azzal jössz össze, akivel szeretnél?!

Ha úgy jössz össze valakivel, hogy úgymond lejjebb veszed a lécet, az már régen rossz.

Amúgy mindenkinek mások az

2016. júl. 24. 12:00
 10/22 anonim ***** válasza:
51%

igényei, mindenkinek van valahol egy párja, aki pont az ő hülyeségére vevő és pont bejönnek egymásnak, csak meg kell találni.

Nem lejjebb adni, annak úgy semmi értelme, azt csak a szánalmas kapcsolatfüggők csinálják.

2016. júl. 24. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!