Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt annyi férfi aki így viselkedik?
Az átlagos nőket szeretem, mi több a szomszédlány-könyvtároslány típust... Talán egyetlen megkötésem van, hogy mivel én is sportolok jó lenne, ha ő sem kanapészörfös alkattal rendelkezne, de vonz az egyszerűség, a kis mellekkel semmi bajom, a szemüveget imádom, és az összes eddigi páromra azt mondták az ismerőseim, hogy olyan kis szürkék...
egy szó mint száz, nem plázacicát, nem topmodellt keresek, és mégis egyedül vagyok
"Én pl. a vékonyabb, nem kigyurt, világos bőrü, világos haju fiúk voltak az ideáljaim, és kivel járok egy fekete haju, fekete börü, kigyurt sráccal.. ugyhogy az elképzelésekről ennyit."
Szerintem ez az egészséges hozzáállás. Viszont a nő ismerőseim (28 évestől felfelé) többsége olyan listával rendelkezik ilyen téren, hogy az félelmetes. Majdnem mm-re, dekára, RAL színskálára meghatározott elvárás, hogy mi jön be nekik, és aki kilóg ebből, annak vége (és ezek a lányok a barátaim, tehát nem arról van szó, hogy engem koptatnak le vele, hanem elmesélik, hogy az aktuális udvarló azért nem kell, mert ő 5 centivel alacsonyabb az optimálisnál, mert ő a világos hajúakat kedveli annak meg sötét, mert a sötét szemre bukik, ez meg türkíz...)
"Nem lehet, hogy lejjebb kéne venni azt a bizonyos lécet?"
Nem azért, de úgy mi értelme egy kapcsolatnak, ha nem azzal jössz össze, akivel szeretnél?!
Ha úgy jössz össze valakivel, hogy úgymond lejjebb veszed a lécet, az már régen rossz.
Amúgy mindenkinek mások az
igényei, mindenkinek van valahol egy párja, aki pont az ő hülyeségére vevő és pont bejönnek egymásnak, csak meg kell találni.
Nem lejjebb adni, annak úgy semmi értelme, azt csak a szánalmas kapcsolatfüggők csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!