Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a pasi nem hív el talizni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi nem hív el talizni, akkor felejtsem el őt?

Figyelt kérdés
Barátságféle van közöttünk lényegében, de szerintem tetszem neki. Bár ebben már nem vagyok biztos. Ha nem hív el, akkor nem akar semmit, igaz?
2016. júl. 23. 19:19
1 2 3
 21/24 Noren1989 ***** válasza:

Ergo semmit se akar tőled, csak, h lépj.

Jiháá, megvan a megfejtés, de ettől te továbbra se mersz lépni, mert te is félsz a csalódástól.

2016. júl. 23. 21:26
 22/24 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted akkor akar tőlem valamit?
2016. júl. 23. 21:27
 23/24 Noren1989 ***** válasza:

Vicceltem. Ez ilyen beszari hozzáállással sosem fog kiderülni. Vagy kockáztattok egymásért, vagy soha nem lép ki senki a saját komfortzónájából.

Lehet, h akar. Nem látok a fejébe.

2016. júl. 23. 21:31
 24/24 omba ***** válasza:
100%

Szóval tetszetek egymásnak, csak mind a ketten féltek a visszautasítástól?

Szerintem ne úgy hívd el, hogy ejtsétek meg az első szerelmes randit, ha sokat beszéltek neten, akkor nyilván vannak közös témáitok, tehát lehet azokról beszélni élőszóban is- az meg egyszerűen praktikusabb.

2016. júl. 23. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!