Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a pasi nem hív el talizni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi nem hív el talizni, akkor felejtsem el őt?

Figyelt kérdés
Barátságféle van közöttünk lényegében, de szerintem tetszem neki. Bár ebben már nem vagyok biztos. Ha nem hív el, akkor nem akar semmit, igaz?
2016. júl. 23. 19:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%

ok,tehát minden tanácsra az a válaszod, hogy nem.

igazából a legjobb lenne valami program, ami irogatná neked a tanácsokat véletlenszerűen, te meg csak mondanád, hogy nem nem nem nem

2016. júl. 23. 19:36
 12/24 anonim ***** válasza:

Hasonlóban vagyok,de nekem még barátfélém sem a srác. Egy jó barátomnak egyik haverja a srác. 2x találkoztam vele. Utóbbi talinál elég sokszor össze akadt a tekintetünk.Beszéltünk pár szót,de úgy igazán nem tudtunk ugye beszélgetni. Nem tudom,hogy bejövök e neki.De eléggé nézegetett engem.Én is őt,tuti észre vette. Bejelöltem tegnap buli után a srácot,ma vissza jelölt. De kicsit félek,nem merek én sem neki írni. De muszáj lesz. Sajnos a mai világban már a nőknek kell lépniük a pasik ehhez már beszariak.

Félénkebb típus vagyok én is.

Mondjuk max ha elutasít hát nem találkozok vele többet,ha haverom hív ahol ott lesz ez a srác nos akkor nem megyek,ennyi.

2016. júl. 23. 19:47
 13/24 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Milyen gyakran találkoztok? Mi az hogy barátságféle? Valami bővebb infót csepegtethetnél, mert így kb csak általánosítani lehet...
2016. júl. 23. 19:48
 14/24 A kérdező kommentje:

12: Írjál neki!:)

13: Én 20 vagyok, ő 22. Ritkán találkozunk, de neten rengeteget beszélünk.

2016. júl. 23. 20:03
 15/24 anonim ***** válasza:

Te félsz a visszautasítástól, de a férfitól elvárod, hogy kezdeményezzem?

Hát, ez NEM az egyenjogúság.

Próbálkozz csak nyugodtan. Ha elutasít, az ő baja.

2016. júl. 23. 20:09
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha nagyon büdös neked elhívni őt, akkor add tudtára, hogy ő is tetszik neked, és nem teper hiába!
2016. júl. 23. 20:39
 17/24 anonim ***** válasza:

"Sajnos a mai világban már a nőknek kell lépniük a pasik ehhez már beszariak."

A nők miért nem férfit keresnek, hol jönnek a "pasik" a képbe??

2016. júl. 23. 20:57
 18/24 anonim ***** válasza:
Ez az egyenjogúság miatt van. Sajnos van mellékhatása is.
2016. júl. 23. 21:00
 19/24 Noren1989 ***** válasza:

Hagyd rá, semmit sem akar tőled.

26/F

2016. júl. 23. 21:13
 20/24 A kérdező kommentje:
Beszéltünk erről múltkorában, azt mondta, hogy szimpatikus vagyok neki, csak fél a csalódástól.
2016. júl. 23. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!