Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi nem hív el talizni, akkor felejtsem el őt?
ok,tehát minden tanácsra az a válaszod, hogy nem.
igazából a legjobb lenne valami program, ami irogatná neked a tanácsokat véletlenszerűen, te meg csak mondanád, hogy nem nem nem nem
Hasonlóban vagyok,de nekem még barátfélém sem a srác. Egy jó barátomnak egyik haverja a srác. 2x találkoztam vele. Utóbbi talinál elég sokszor össze akadt a tekintetünk.Beszéltünk pár szót,de úgy igazán nem tudtunk ugye beszélgetni. Nem tudom,hogy bejövök e neki.De eléggé nézegetett engem.Én is őt,tuti észre vette. Bejelöltem tegnap buli után a srácot,ma vissza jelölt. De kicsit félek,nem merek én sem neki írni. De muszáj lesz. Sajnos a mai világban már a nőknek kell lépniük a pasik ehhez már beszariak.
Félénkebb típus vagyok én is.
Mondjuk max ha elutasít hát nem találkozok vele többet,ha haverom hív ahol ott lesz ez a srác nos akkor nem megyek,ennyi.
12: Írjál neki!:)
13: Én 20 vagyok, ő 22. Ritkán találkozunk, de neten rengeteget beszélünk.
Te félsz a visszautasítástól, de a férfitól elvárod, hogy kezdeményezzem?
Hát, ez NEM az egyenjogúság.
Próbálkozz csak nyugodtan. Ha elutasít, az ő baja.
"Sajnos a mai világban már a nőknek kell lépniük a pasik ehhez már beszariak."
A nők miért nem férfit keresnek, hol jönnek a "pasik" a képbe??
Hagyd rá, semmit sem akar tőled.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!