Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hölgy aki szereti ezeket a dolgokat?
Igazából írok pár sort olyan dolgokról amiket szeretek, és kíváncsi vagyok lenne e olyan aki szeretné is ezeket. Mert eddig nem volt és ma kicsit elkeseredős napom van.
Nem szeretem a "hétköznapi" beszélgetést. Velem elég nehéz beszélni ilyenekről, érdekelnek viszont a komolyabb, mélyebb témák, de igazán a másik embert szeretem hallgatni ezekről is főként, sokat is szoktam kérdezni nem általános témákról. De egyébként szimplán nem szeretek annyira beszélgetni, és ez nagyon sok ismerősömnek marha furcsa. Szeretek viszont túrázni, utazni, a jelenben lenni. Azaz kiülni naplementét nézni, olvasni vízparton, csillagokat nézni, nézni ki vonaton az ablakon stb, biztos tudjátok mikre gondolok. És azért nagyon igényelném,hogy legyen velem valaki, szeretem nagyon a testi közelséget, és ezt egyáltalán nem a szexben értem, hanem valakit ölelni, kezét fogni, érezni, hogy ott van mellettem. De ez hosszú távon bennem is elég ambivalens érzéseket kelt, mert úgy látom szinte mindenki szeret beszélni. És nem egyszer fordult már elő, hogy elsőre nagyon szimpatikus voltam embereknek, és értelmesnek talált, azt mondta jó gondolataim vannak, de azt hitte idővel majd "feloldódok" és többet beszélek. A "gond", hogy ez nálam nem félénkség kérdése, csak nem vagyok az a beszédes típus. Nagyon félek már attól, hogy egyedül fogok maradni, viszont nem tudom megjátszani magam, és nem is akarom, nekem az erőltetett beszélgetések fizikai fájdalmat okoznak hosszú távon :D

Hát figy, három úton tudod meghódítani a nőt:
-fizikai vonzalom
-a szöveged
-státusz (nem értek egyet a sok hülyével itt akik szerint csak a pénz kell, de igenis fontos a státusz, ez vitathatatlan)
Na te ezekből a másodikat már ki is lőtted. Marad az első és a harmadik opció. Hajrá!

27 F
megértelek. sokszor semmi kedvem jopofáskodni, meg dumcsizni a semmiről főként nem pletykálni, stb. csak azért nem megyek oda senkihez hogy a számat jártassam...
ez szerintem normális. viszont ha valaki partner benne, elég sok témára nyitott vagyok. gyerekkoromban egyébként ( 4-23 évig) eléggé dadogtam, igy inkább megtanultam hallgatni másokat.
szerintem neked is olyan szituciókat kell keresned, amikor szép lassan megismered a lányt, és később lesz belőle valami ( pl munkahely, suli, klub, akármi) és nem szórakozóhelyen amikor csak lekell beszélni róluk a bugyit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!