Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, hogy elfogadjanak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy elfogadjanak?

Figyelt kérdés

27/L vagyok. Két éve nincsen párkapcsolatom.

Egyedül élek, és folyamatosan azt a visszajelzést kapom, hogy milyen hülye vagyok, amiért nem házasodtam meg. Folyton belémrúg valaki, amiért nincsen gyerekem, férjem.

Az igazság az, hogy volna kivel összejönni, de nem érzem úgy, hogy a kapcsolat hozzátenne az életemhez. Nagyon szeretném, ha a valamikori párommal jókat tudnánk beszélgetni, vagy ha mondjuk meg tudnánk osztani a munkát. De a körülöttem lévő férfiak erre nem képesek.

Nem szeretnék úgy belemenni egy kapcsolatba, hogy azt érzem, hogy a párom folyamatosan gondoskodásra szorul, vagy hogy nem tudok tőle segítséget kérni (például, hogy segítsen felemelni valamit, vagy jöjjön el velem a boltba, ha sokat kell vásárolni).

Folyton azt hallom, hogy béna vagyok, biztosan nem akarok alkalmazkodni, vagy túl nagyok az igényeim. De úgy érzem, én jól megvagyok egyedül, és nem tudom felvállalni, hogy úgy alkalmazkodjam valakihez, hogy nekem semmi sem jó benne.

Vannak persze rossz tulajdonságaim: nehezen viselem, ha valaki nyafog, vagy ha nem csinál meg valamit, csak azért, mert az kellemetlen vagy fárasztó. (Volt egy olyan kapcsolatom, ahol a srác ezerszer elmondta, hogy kövér és nem talál munkát, én pedig a végén kifakadtam, hogy "akkor járj el futni, és keress" - sajnos ezeket a szituációkat nem tudom jól kezelni.

Szerintetek mit kellene tennem? Be kéne adnom a derekamat, aztán hátha alakul valami? Adjam lejjebb az igényeimet? Vagy próbáljam elfogadtatni magam egyedül?

2016. júl. 22. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Dehogy kéne beadni a derekad! Semmi köze másoknak ahhoz hogy hogy éled az életed. Mások véleménye miatt meg nehogy elcseszd az életed azzal hogy olyannal kötöd össze akivel nem leszel boldog. Magadnak tartozol számadással senki másnak.
2016. júl. 22. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:

a külső egy adottság

amit el kellene fogadnunk nem csak magunkat,hanem másokat is--elfogadás! ez fontos 1 kapcsolatban.

a kövérség-meghatározott dolog

lehet beteg valaki valaki a semmitől hízik,valaki meg össze-vissza ehet bármit úgysem fog hízni,mert olyan fajta.

adottságok

kövér lehet mert cukorbeteg,rosszak a gének...stb

hasonlóság is fontos 1 kapcsolatban,hasonlóak legyünk

de vannak olyanok is akik mások és kiegészitik egymást,mégis szeretik egymást ennek ellenére...

sokféle kapcsolat létezik

de rossz kapcsolat az nem jó senkinek se!

inkább egyedül mint 1 rossz kapcsolatban lenni!

2016. júl. 22. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Mivel nő vagy, ezért el fogják fogadni, hidd el. Örülj, hogy nem a "farok másik végére" kerültél itt ugyanis nem megengedhető a baki.

Bár lehet másnaposan nem kellene írogatnom.

2016. júl. 22. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Ebben a szövegben kétszer írtad le, hogy kûrvára megvagy egyedül, de mégis kiírtad ezt a kérdést szóval gyanítom, hogy kínlódsz te egyedül. Amint olvasom elég nehezen bírsz elviselni olyanokat akik nem az elképzelt tökéletes módon viselkednek. Azt tanácsolom, hogy erőből ne add be a derekad, mert ilyen jellemmel szenvedés lesz a házasság. Vagy elfogadóbb leszel vagy inkább ne is próbálkozz a tartós kapcsolatokkal.
2016. júl. 22. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor járj el futni, és keress! 😂 Óriási szitu lehetett! Ne add lejjebb! Ismerkedj és élj, egyszer majd akad valaki, akiben megfog valami! Sok sikert! 😉
2016. júl. 22. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 29/F-ként nagyon hasonló a helyzetem... azzal a kivétellel, hogy nem találkozom olyannal, aki eléggé értelmes volna ahhoz, hogy össze akarjak jönni vele és szabad is lenne. Én nem mondanám, hogy jól megvagyok egyedül, és nem is akarom ilyesmivel áltatni magam... de inkább ez, mint hogy feladjam saját magam.
2016. júl. 22. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!