Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Első randi után meg kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után meg kell várni hogy a nő jelentkezzen, kezdeményezzen, lépjen?

Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 21:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Nekem már ez van h amelyik lány nem ir, arról tudom h valami baja van, nem jövök be, ezért inkább hagyom is, ha ennyire nem méltat."

Figyi, a férfi logikáddal nem gondoltál arra, hogy ha a lányok, akikkel eddig randiztál meg akikkel ezután fogsz, pont ugyanígy gondolkoznak, akkor soha esélyed sem lesz egy kapcsolatra, de még egy második randira sem?

2016. júl. 22. 00:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Érdekes egy logikája van az biztos, kár is az ilyen embernek magyarázni.

"Ha nem hív a nő 5 napig akkor simán realizálható, hogy kiselejtezett és feljtős.." - Értem. De mégis nem jobb tisztázni a dolgokat? Én általában olyannal megye randizni, aki tetszik, utána pedig már csak kíváncsiságból is annyit elvárnék, hogy ha nem is szeretne folytatást legalább ennyit tisztázzunk, hogy ne várjak örökké, továbbléphessek. Vagy te egyszerre több nővel is randizol hátha az egyik majd felhív alapon?

"Ha te írsz először onnantól kihasznáhat. "Én ugyan nem akarok semmit tőled, de látom kaparsz, most ezt jó kihasználom!" " - Mégis mi célból? Én, mint egy átlagos nő nem azt lesem, hogy ki az akit kihasználhatok. Egyébként elárulok egy titkot: ha ki akar használni egy nő nem ezen fog múlni, úgy is kihasználhat, hogy ő keres. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mit értesz kihasználás alatt. Testi kihasználást? Ennek te is örülsz, de egy nő ha testileg akar kihasználni nem fog veled túl sokszor randizni, vélhetően megejti az első alkalommal. Esetleg pénzügyi kihasználást? Ha ezt hagyod, hogy egy alig ismert nő pénzügyileg kihasználjon, akkor úgy kell neked.

Nem tudom hány éves lehetsz, de két felnőtt, érett ember aki normális kapcsolat céljából randizik egymással nem azon fognak morfondírozni, hogy ki kit akar kihasználni.

2016. júl. 22. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!