Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi után meg kell várni hogy a nő jelentkezzen, kezdeményezzen, lépjen?
Kedves Kettes!
Első vagyok. Egy nő anélkül is tudja, hogy bejött-e neki a másik vagy sem, hogy a férfi hívná fel, ettől a véleménye nem változik, hisz nem attól függ, hogy ki hívja először. Volt már olyan randim is, ahol napokig nem kerestem a férfit, mire ő írt egy sms-t, erre nekem kellett felhívnom, hogy bocs ezért meg azért mégsem szeretnék folytatást. Előbb utóbb át kell esni azon is, ha nem jött be a másik, hisz nem hagyhatjuk a boldog tudatlanságban örökké, ezért szerintem jobb, ha a férfi keresi, mivel elég kellemetlen felhívni nőként csak azért a másikat, hogy lényegében elmondjam nem jött be és nem akarok folytatást.
Viszont a jelenlegi páromnál tudtam, hogy tetszik, így nem okozott gondod, hogy ő keresett és nem várta meg, hogy én hívjam, hisz így is úgyis bejött.
Persze várhatsz, így illik, de van egy idő, ami ha letelik, akkor nem árt tisztázni a dolgokat.
Ha nem hív a nő 5 napig akkor simán realizálható, hogy kiselejtezett és feljtős...
Semmit se "kell".
Ilyenkor mindig a másiktól várják az emberek,holott,ha nekik is jó volt,akkor nem kéne várni. Nekem az is fura lenne,ha akarnék valakitől valamit és nem beszélnénk napokig...
Tudod mi ezze a baj stratégiailag. Bukta. Ha te írsz először onnantól kihasznáhat. "Én ugyan nem akarok semmit tőled, de látom kaparsz, most ezt jó kihasználom!" gondolhatja a másik.
Viszont, csak fordított nemekkel. Ha nem reagál akkor tuti "nem ütöttem meg a mércét" és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!