Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Első randi után meg kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után meg kell várni hogy a nő jelentkezzen, kezdeményezzen, lépjen?

Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem, nyugodtan keresheti a férfi is a nő. A lényeg, hogy ne a randi után hívd fel pár órán belül, hanem várj legalább másnapig.
2016. júl. 21. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
14%
Ja, nyugodtan teperhet a férfi.. Ezt akarta mondani az első válaszoló. Szerintem nem érdemes. Ha bejössz neki akkor ő fog keresni, napokon belül. ha nem, teperhetsz te a végletekig, úgy se lesz semmi. Nekem már ez van h amelyik lány nem ir, arról tudom h valami baja van, nem jövök be, ezért inkább hagyom is, ha ennyire nem méltat.
2016. júl. 21. 21:16
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Mivel a "nő dönt" ezért jobb megvárni mik a benyomásai. Ha kiselejtezett akkor úgyse ír többet vagy hazudik egy ropogósat, hogy miért nem találkoztok többet.
2016. júl. 21. 21:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Én azon maradiak közé tartozom akik szeretik ha a férfiak kezdeményeznek. A mostani párom az első randink végén mondta, hogy szívesen találkozna még. Én mondtam, hogy én is. Még aznap este keresett és örültem is neki. Ez teljesen egyén függő szerintem. Én ha valakit kedvelek és szimpatikusnak találom, nem bánom, ha keres. Sőt, inkább csak elveszi a kedvem, ha totojázik és ilyen hülye "szabályokkal" foglalkozik hogy hú fel ne hívd a randi utáni napon mert abból akkor úgy se lesz semmi...
2016. júl. 21. 21:56
 5/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kettes!

Első vagyok. Egy nő anélkül is tudja, hogy bejött-e neki a másik vagy sem, hogy a férfi hívná fel, ettől a véleménye nem változik, hisz nem attól függ, hogy ki hívja először. Volt már olyan randim is, ahol napokig nem kerestem a férfit, mire ő írt egy sms-t, erre nekem kellett felhívnom, hogy bocs ezért meg azért mégsem szeretnék folytatást. Előbb utóbb át kell esni azon is, ha nem jött be a másik, hisz nem hagyhatjuk a boldog tudatlanságban örökké, ezért szerintem jobb, ha a férfi keresi, mivel elég kellemetlen felhívni nőként csak azért a másikat, hogy lényegében elmondjam nem jött be és nem akarok folytatást.

Viszont a jelenlegi páromnál tudtam, hogy tetszik, így nem okozott gondod, hogy ő keresett és nem várta meg, hogy én hívjam, hisz így is úgyis bejött.

Persze várhatsz, így illik, de van egy idő, ami ha letelik, akkor nem árt tisztázni a dolgokat.

2016. júl. 21. 21:57
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem hív a nő 5 napig akkor simán realizálható, hogy kiselejtezett és feljtős...

2016. júl. 21. 22:01
 7/12 opened paradise ***** válasza:
100%

Semmit se "kell".

Ilyenkor mindig a másiktól várják az emberek,holott,ha nekik is jó volt,akkor nem kéne várni. Nekem az is fura lenne,ha akarnék valakitől valamit és nem beszélnénk napokig...

2016. júl. 21. 22:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Tudod mi ezze a baj stratégiailag. Bukta. Ha te írsz először onnantól kihasznáhat. "Én ugyan nem akarok semmit tőled, de látom kaparsz, most ezt jó kihasználom!" gondolhatja a másik.

2016. júl. 21. 22:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem semmilyen formában nem keres egy pasi, azt úgy veszem, hogy nem érdeklem és nem alázom magam a teperéssel, hogy még röhögjön is rajtam egy sort...
2016. júl. 21. 22:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Viszont, csak fordított nemekkel. Ha nem reagál akkor tuti "nem ütöttem meg a mércét" és ennyi.

2016. júl. 21. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!