Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elárulná, hogy a nőknek mégis mitől olyan könnyű kapcsolatot találni?
Én nőként mondom, hogy nagyon kevés olyan pasival találkoztan, aki csak szexet akart volna. 25 éven alatt talán 3-4 ilyen volt. Vagy a többit reflexből ignoráltam, nem tudom. Sose értettem az ilyet. Olyan esetem is volt, hogy a srác kijelentette, hogy megdugna, én meg azt válaszoltam, hogy ez nem így megy. Vigyen el 1-2 randira, beszélgessünk, aztán majd kitalálom, mi legyen. Meg is hökkent, és végül több, mint egy éves kapcsolat lett belőle. Lehetett volna több is belőle, de sok mindent elszúrtunk. Mai napig jóban vagyunk. Ha pár hónapig nem írok neki, akkor ő jelentkezik, hogy mi van velem, jól vagyok-e, beülünk eg, kávéra...stb. Hozzátennén, már évek óta élettársa van, és nekem is van párom, akit nagyon szeretek, de emberileg kedveljük egymást, és jó barátság lett végül a dologból. Szóval nekem az a véleményem, hogy azoktól a nőktől akarnak csak szexet, aki mást nem tud felmutatni. De az esetek nagy részében téves megítélés az egész. Azért a férfiak jelentős része nem idióta, és ha találkozik egy értékes nővel, nem fogja rongynak használni, mert nem azt érdemli. Persze, vannak agyhalottak, akik igen, de szerencsére az én közegemben nincsenek ilyenek. A másik opció, amit láttam ebben a szituban, mikor egy nő levakarhatatlanul mászott a srácra, az meg mikor réezeg volt és szingli nem állt ellen, mikor a csaj leteperte. Ekkor jöhet a "persze, csak szexre kellettem neked" duma, de ha egyszer már megmondta neki, hogy nem akar semmit, akkor miért szenved ezen? Én nőként szoktam kezdeményezni, mostani pátomat is én szedtem össze, mondhatni, de ha valaki nem vevő rám, akkor hagytam, és éltem tovább az életemet. Nem alacsonyodtam le egy hisztis kislány szintjére, aki vergődik, hogy ő miért nem kell mindenkinek. Na az ilyesmi "méltóságon aluli" akár férfi, akár nő az illető. Nem beszélve a hülye játszmákról, tesztelésekről.
Nekem eszembe se jutott párommal ilyen köröket futni. Kedveltük egymást, jól éreztük magunkat, randiztunk és most van egy csodás kapcsolatom egy igazán értékes férfivel, aki figyel rám, és akivel jó hatással vagyunk egymásra. És én be is vallom, nem volt nehéz. Sokáig tartott, mire találtam valakit, akivel ennyire jól kijövünk, de megérte. És közben sem mondanám, hogy szenvedtem. Volt pár jó és pár rossz kapcsolatom is eddig, de minden alkalommal tanultam valamit és értékes embereket ismertem meg.
Szóval igen, nőként könnyebb tenni azért, hogy kapcsolatunk legyen, és ha valaki fiatal korban is jó emberismerő, akkor nem is szerencsétlenkedik annyit, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!