Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még őszinte lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még őszinte lányok, vagy nők, akik elmondják, hogy mi volt a baj a randin, ha egyébként külsőre bejöttem neki (mondták, hogy nagyon bejövős vagyok)?

Figyelt kérdés
Tehát nem mismásolnak, hanem elmondják, hogy ez meg ez volt a baj, és ne haragudj, de nem lesz folytatás. Én megértő vagyok, de egyenes választ valahogy úgy érzem, még sosem kaptam. egyiktől azt, hogy még az exét szereti, másik bizonytalan, a 3. azt mondta, hogy ő mindent elmond, ami a szívén az a száján (aztán nyuszi volt, alig beszélt), a 4. írkál hogy vagyok stb, de nem jön már el randizni (3 hete hívom és nem jön el újra, de mindig ír). Még sorolhatnám. Volt, amelyikkel volt szex és azóta nem keres, ha írok, akkor válaszol és szívecske, puszi stb jeleket küld, de randira már nem jön el, nemhogy szexre nem.
2016. júl. 20. 18:08
 1/10 A kérdező kommentje:
Van olyan pasi, aki tényleg igényesen öltözködik, diplomás, kulturált viselkedésű és szóhasználatú. Kommunikatív stb. De mégis hiányzik belőle valami? Tehát még külsőre is tetszik, de egyszerűen nincs kémia, vagy valami és az összes nő lelécel.
2016. júl. 20. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez a gond, csak én vagyok a nő. Én arra tippelek, hogy unalmasak lehetünk. :/
2016. júl. 20. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Hallgass a ketteskére!:-)
2016. júl. 20. 19:45
 4/10 Sunshinedoll ***** válasza:
42%

Senki nem köteles megindokolni neked, hogy miért nem akar többet találkozni veled.

Lehet a keresetlen őszinteséget meg durvának vagy megalázónak találnád. Szerintem a pasik örüljenek neki, hogy a nők nem mondanak ki mindent, velük kapcsolatban.

2016. júl. 20. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha azt mondom, hogy nem éreztem semmit, amiből több lehetne, és tényleg ez az igazság, mert van, hogy semmi más magyarázatot nem találok, azt elhinnéd, hogy őszintén mondom?
2016. júl. 20. 21:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Annyira butának és menthetetlennek tartanak, hogy úgy látják, nem is érdemes megmondani, úgy sem tudnál változtatni rajta. Te ilyen vagy, majd valaki így fog szeretni. Most komolyan egy pár órás ismeretség utáni kritika miatt változtatnál a személyiségeden? Frizurán és ruhán még beleférne, de ha ez lenne a ciki megmondaná akárki.
2016. júl. 20. 22:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Biztos annyira butának tartanak. Elvileg átlag feletti értelmi szinttel rendelkezek, de szerinted butának tartanak. Hm?
2016. júl. 20. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Nézd, én nem tudom, másoknak mi a problémájuk veled, de nem mindig lehet konkrétabban megmondani, hogy hol volt a bibi. Nem passzolsz össze mindenkivel, és ha az alap személyiségedet érintené a probléma, önmagadat tagadnád meg azzal, ha valaki miatt erőltetnéd a változást. Találj olyat, aki annak szeret, aki vagy, ne akarj megfelelni valakinek, akivel nem illesz össze. Természetesen más kérdés, ha valami eleve ott van benned, és valaki olyan hatással van rád, hogy azt kihozza belőled, de nem tudsz tartósan más lenni, mint aki vagy. Az alap személyiségünk nagyon korán kialakul, utoljára totyogós gyerekként vagyunk teljesen alakíthatók.
2016. júl. 21. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:

De ha nem jön be valaki annyira, hogy megmozgassa a fantáziám, akkor ezen mit magyarázzak?

Ugyan nem sok férfival találkoztam úgy netről randi gyanánt, de volt néhány. Már a levelezés alapján gondoltam, hogy nem jön be, de adtam egy esélyt a személyes találkozónak, mert mi van ha mégis, nem lehet mindenkit rögtön lerázni,ha neten nem szeretek belé...

Szóval volt pár randim, és valóban, voltam annyira ügyes, hogy csak olyannal találkoztam, aki nem buta vagy defektes. Hanem teljesen normális emberek, és külsőre sem volt egyiknek sem semmi extrém hibája. Mégis valahogy egyik sem volt az esetem, nem éreztem magam szerelmesnek, akkor meg minek menjek bele? Csak hazudnék magamnak és neki is, az jobb??

Szóval nem. Mert egyik sem vonzott úgy. Mit magyarázzak ezen, vagy hogy magyarázzam ezt meg? Ez nem olyan dolog, amin változtani tud, vagy javulni tudna... Ha tegyük fel, full izzadtságszagú vagy cigiszagú lett volna egyik ruhája és az taszított volna, akkor igen, akkor ha azt elmondom, hogy az taszított, akkor azon tud változtatni... De nem, nem ez az általános....

2016. júl. 21. 11:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Talán nem akarnak megbántani, de áltatniuk sem kellene. Megmondom őszintén, néha én sem mondom meg, csak nem találkozom újra az illetővel. Nagyon kedves fiú volt, gyönyörű a teste is és órákon át elbeszélgettünk, de alacsonyabb volt nálam és sokkal vékonyabb is, pici volt a keze és úgy éreztem magam, mintha egy gyerekkel lennék. Csak nem mondom ezt... Nem tehet róla. Nem akarom megbántani!
2016. júl. 21. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!