Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még őszinte lányok, vagy nők, akik elmondják, hogy mi volt a baj a randin, ha egyébként külsőre bejöttem neki (mondták, hogy nagyon bejövős vagyok)?

Senki nem köteles megindokolni neked, hogy miért nem akar többet találkozni veled.
Lehet a keresetlen őszinteséget meg durvának vagy megalázónak találnád. Szerintem a pasik örüljenek neki, hogy a nők nem mondanak ki mindent, velük kapcsolatban.

De ha nem jön be valaki annyira, hogy megmozgassa a fantáziám, akkor ezen mit magyarázzak?
Ugyan nem sok férfival találkoztam úgy netről randi gyanánt, de volt néhány. Már a levelezés alapján gondoltam, hogy nem jön be, de adtam egy esélyt a személyes találkozónak, mert mi van ha mégis, nem lehet mindenkit rögtön lerázni,ha neten nem szeretek belé...
Szóval volt pár randim, és valóban, voltam annyira ügyes, hogy csak olyannal találkoztam, aki nem buta vagy defektes. Hanem teljesen normális emberek, és külsőre sem volt egyiknek sem semmi extrém hibája. Mégis valahogy egyik sem volt az esetem, nem éreztem magam szerelmesnek, akkor meg minek menjek bele? Csak hazudnék magamnak és neki is, az jobb??
Szóval nem. Mert egyik sem vonzott úgy. Mit magyarázzak ezen, vagy hogy magyarázzam ezt meg? Ez nem olyan dolog, amin változtani tud, vagy javulni tudna... Ha tegyük fel, full izzadtságszagú vagy cigiszagú lett volna egyik ruhája és az taszított volna, akkor igen, akkor ha azt elmondom, hogy az taszított, akkor azon tud változtatni... De nem, nem ez az általános....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!