Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A karomon van 4 szabályos vágás - ez tényleg ennyire zavaró?
Sajnos jól látható helyen van, 4 db 3 cm hosszú egyforma csík. - A csajok fel azt hiszi magamnak csináltam, és valamiféle elmebetegnek néz...
Aztán ha elmondom, hogy a volt barátnőm vágott belém egy villát, már a pillantásukon látom "Vajon mért kellett belevágni?!"
Vagy úgy néznek, mintha ez valami örök szerelmes emlék lenne - mintha csak a csaj neve lenne egy szívecskében a karomra tetoválva...
Ez tényleg ennyire zavaró ebből vagy abból a szempontból?
Nem értem ebben mi lehet a zavaró nekik.
Viszont ha tényleg így van, és ismerkedésnél ez hátrányt okoz, akkor mondj annyit, hogy elestél a raktárban, és mondjuk a gereblye, vagy más éles tárgy megvágta. - Ha pedig már komoly a kapcsolat, akkor elmondod, hogy ez nem volt igaz, a barátnőd egy állat volt, (kivéve ha nem védekezés közben tette) és cikinek tartottad az elején elmondani.
Bennem a felsoroltak mellett az is felmerülne, hogy vajon mennyire van a srác szintje alacsonyan, ha az ilyen idegbajos lányok meg tudják ugorni. Esetleg az, hogy mennyire rossz emberismerő, ha nem vette észre, hogy a lánnyal valami nem stimmel.
Sajnos rossz pont akármelyik is igaz.
Szerintem csak úgy tudod tompítani, hogyha felhozod, mielőtt észrevenné. Kérdezd a régi randijairól és meséld el, hogy te meg kifogtál egy bolond csajt, aki belédszúrt egy villát veszekedés közben(mutasd meg neki a helyét) aztán üsd el valami viccel vagy bókkal, hogy de belőle nem nézed ki, hogy hasonlót csinálna. Aztán gyorsan zárd is le a témát, es beszéltesd az ő rossz kapcsolatairól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!