Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemmel fotozkodtam erre megsertodott a kiszemeltem?
Van egy lany aki nagyon az esetem kulsoleg es belsoleg egyarant. Meg csak fbon beszeltunk (de ismerem regota szval volt hogy talalkoztunk szemelyesen de soha nem kettesben)
Szoval mar volt szo randirol es kozoltem is vele hogy eltudnam vele kepzelni komolyabban.
Viszont megharagudott ram a kiszemeltem mert az exemmel tettem fel egy kepet fbra, es azt mondta hogy nem akar olyan emberrel osszegabalyodni aki tobb vasat tart a tuzben. Igazabol az exemmel tenyleg volt ez az a bulin ahol voltunk de o ezt nem tudhatja szoval nem ertem a felhaborodasat. Mit tehetnek hogy agyon eselyt?
Ki lehet, ha a csaj is úgy akarja...
Én 1x próbáltam így kapcsolatot, h már az elején eltűnt a bizalom és nem működött. Mindig kételkedtem benne és aztán szakítottam
"De tenyleg szimoatikus a lany es komolyan gondolnam vele."
Annyira gondoltad komolyan, meg annyira volt fontos neked az a lány, hogy az ismerkedésetek időszakában az egyik exeddel volt tapi és csókolózás, és ahogy bevallottad, nem rajtad múlt, hogy több nem lett belőle.
A kiszemeltednek feltehetőleg működik az intuíciója is és a logikája is. Fogadd el, hogy nem tudtad átverni, elvesztetted a bizalmát, és igyekezz felelősséget vállalni a tetteid következményeiért.
Hiába lovagolsz azon, hogy elvileg nem tudhatja, hogy nem csak egy közös fotóról van szó, hanem összegabalyodtál az egyik volt barátnőddel, - te is tudod, hogy megpróbáltad őt becsapni, és tényleg nem alaptalanul gondolja, hogy több vasat tartasz a tűzben.
Esetleg keress olyan lányt, lányokat, akik annyira vesznek komolyan téged, mint te őket.
"Szoval egy feltekeny kis valami2"
Szerintem meg egy értelmes csaj, akit nem tudtál megvezetni, mert nem vette be naivul a hazugságaidat, amivel megpróbáltad megetetni.
Az meg mitől hiszti, hogy nem akar olyannal kapcsolatot, aki még nyomul az exére - akár azért, mert még nem tudta feldolgozni a szakítást, akár azért, mert kihasznál minden adandó alkalmat, amikor punci közelébe férkőzhet?
Nem akarom az érzéseidet megbántani, de abból, amit írsz újra meg újra, az jön le, hogy sem a lényeget nem vagy képes felfogni ebben a történetben, sem a sem a saját felelősségeddel nem vagy hajlandó szembenézni.
Nem az a probléma, hogy ő egy "egy feltekeny kis valami ", hanem te vagy egy átlátszóan hazudó pöts.
Itt is valami közös képpel kezdtél, aztán jött a tapi, meg a csók, aztán meg, hogy azért ki lehet ezt magyarázni....
Tudod úgy nem indul kapcsolat, hogy először is kimagyarázod magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!