Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az exemmel fotozkodtam erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exemmel fotozkodtam erre megsertodott a kiszemeltem?

Figyelt kérdés

Van egy lany aki nagyon az esetem kulsoleg es belsoleg egyarant. Meg csak fbon beszeltunk (de ismerem regota szval volt hogy talalkoztunk szemelyesen de soha nem kettesben)

Szoval mar volt szo randirol es kozoltem is vele hogy eltudnam vele kepzelni komolyabban.

Viszont megharagudott ram a kiszemeltem mert az exemmel tettem fel egy kepet fbra, es azt mondta hogy nem akar olyan emberrel osszegabalyodni aki tobb vasat tart a tuzben. Igazabol az exemmel tenyleg volt ez az a bulin ahol voltunk de o ezt nem tudhatja szoval nem ertem a felhaborodasat. Mit tehetnek hogy agyon eselyt?

2016. júl. 19. 15:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod, te mondjuk családot is úgy fogsz tervezni, h az exedet fogod áthívni bébiszitternek? :D
2016. júl. 19. 16:23
 12/28 A kérdező kommentje:
Milyen alszent itt mindenki! De ha mem exrol lenne szo mindenki izelne hogy nem gond mert meg nem is randiztatok, nem gaz mert ki tudja o kivel van stb.......
2016. júl. 19. 16:26
 13/28 Noren1989 ***** válasza:
48%

Barátom, átlátszóbb vagy, mint az üvegbeton.

Ha nem vetted volna le, bizony nem lett volna gond. Te levetted, következésképpen megy a pörgés. És már sejti, hogy kavarsz az exeddel. Az is könnyen lehet, hogy megtanulta, előző pasijaival. Én pl egy exemmel sem vagyok se jóban, se beszélőviszonyban. Benne van az elnevezésükbe, hogy "ex", azaz kikerültek az életemből.

Valószínű a kiválasztottad is hasonlóan gondolkozik, míg te nem.

Sajnálom.

2016. júl. 19. 16:26
 14/28 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nem mindegy, h ex vagy havercsaj! Ha havercsaj lenne a képen, akkor azt mondanám én is, h ok (mivel ugye a csókról nem tudok)! De ha ex akkor én is kiakadnék! ITT most legfőképpen az van figyelembe véve amit a kiszemelt tud!
2016. júl. 19. 16:28
 15/28 A kérdező kommentje:
De mit tegyek higy visszaszerezzemnaz eselyemet?
2016. júl. 19. 16:29
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
NEM csak az exeddel van a gond. De minthogy a csajjal régebb óta ismeritek egymást, feltételezem, hogy arról is tud, hogy a csaj a képen az exed. Ha nem az lenne, talán még ki lehetne magyarázni, de így... Valamivel több eszed lehetett volna, mint hogy fotózkodj, és még fel is told a képet a közösségi oldalra. Amúgy az még áll, amit írtam: ha valaki komolyan kell, akkor nincs smár meg tipitapi mással. Ez alap!
2016. júl. 19. 16:30
 17/28 Noren1989 ***** válasza:

Mit tehetsz? Bocsánatot kérsz, elmondod töredelmesen a teljes igazat, aztán türelmesen vársz, próbálkozol.

Nem mondom, hogy hajrá...

2016. júl. 19. 16:33
 18/28 anonim ***** válasza:
Vagy... Az exed a bulin kikosarazott és most megint tepersz az új husira :D
2016. júl. 19. 16:34
 19/28 A kérdező kommentje:
18 igazabol igy van es a csaj is ezt kovetkeztette ki..
2016. júl. 19. 16:35
 20/28 anonim ***** válasza:

18. vagyok!

Látod! Nem ismerlek, leírtad csak tömören és rájöttem, h mi történt... Mert nem vagyok egy hülye kis tiniribi aki még hisz a mesékben! :) Ahogy a csaj sem buta és összerakta a fejében!

2016. júl. 19. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!