Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemmel fotozkodtam erre megsertodott a kiszemeltem?
Van egy lany aki nagyon az esetem kulsoleg es belsoleg egyarant. Meg csak fbon beszeltunk (de ismerem regota szval volt hogy talalkoztunk szemelyesen de soha nem kettesben)
Szoval mar volt szo randirol es kozoltem is vele hogy eltudnam vele kepzelni komolyabban.
Viszont megharagudott ram a kiszemeltem mert az exemmel tettem fel egy kepet fbra, es azt mondta hogy nem akar olyan emberrel osszegabalyodni aki tobb vasat tart a tuzben. Igazabol az exemmel tenyleg volt ez az a bulin ahol voltunk de o ezt nem tudhatja szoval nem ertem a felhaborodasat. Mit tehetnek hogy agyon eselyt?
Adjon* :D
Nem tudhat rola hogy barmi volt ott koztunk. Es nem vagyunk egyutt meg egy randi se volt szoval ezert nem ertem a felhaborodasat. A kepet meg leszedtem meg aznap.
Good job, meeen.
Megkíméltél még egy nőt a csalódástól (ma).
26/F
De az exel csak joban vagyunk, es ennyi. Az hogy tortent ez az az csak azt jelenti hogy csok volt meg tapi. Es regi ex azota volt mar nőm.
De mint mondtam o ne. Tud a csokrol csak azt hajtogatta hogy: "nem bonyolodok semmilyem kapcsolatba olyan emberrel akinek koze van az exehez. Es ha CSAK joban lennetek nem vetted volna le a kepet kesobb szoval biztos volt okod ra hogy levedd" :/:/:/:/:/
Lehet, hogy mégis tud arról a csókról, meg tapiról, nem?
Vagy csak simán megérzi, hogy hazudsz.
Szemelj ki másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!