Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érdekel ennyire kevés pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdekel ennyire kevés pasi?

Figyelt kérdés

Igen, ez a jó szó rá, hogy érdekel.

Mert külsőre sok olyan srác van, akire azt mondom, hogy nem rossz, de nekem az önmagában nem elég, hogy tetszik valaki. Nagyon ritkán találkozom olyannal, akinek a személyisége is meg tud fogni, érdekel minden, amit mesél, tetszik a stílusa, a humora, a hobbijai, az egész élete. Jó, ha évente van 1-2 ilyen pasi. Csak persze őket viszont én nem érdeklem, csak szexre, vagy barátságra. (Nem, nem a legjobb pasikról van szó, sőt.)

Hogyan lesz így valaha normális kapcsolatom? Amik eddig voltak, ott se működtek a dolgok, nem voltak kölcsönösek az érzések sem.

20L

2016. júl. 19. 12:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Örülök, amikor félre értenek mások és le vagyok pontozva :D Gondolom nem tűnt fel, hogy írtam, hogy nem kell lejjebb adnia az igényeiből. A kompromisszum nálam nem azt jelenti, hogy "ha nincs ló, jó a szamár is", sajnálom ha nektek csak ennyit jelent.
2016. júl. 19. 13:14
 12/12 anonim ***** válasza:
6-os meg 10-es leírták a véleményem totál
2016. júl. 19. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!