Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érdekel ennyire kevés pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdekel ennyire kevés pasi?

Figyelt kérdés

Igen, ez a jó szó rá, hogy érdekel.

Mert külsőre sok olyan srác van, akire azt mondom, hogy nem rossz, de nekem az önmagában nem elég, hogy tetszik valaki. Nagyon ritkán találkozom olyannal, akinek a személyisége is meg tud fogni, érdekel minden, amit mesél, tetszik a stílusa, a humora, a hobbijai, az egész élete. Jó, ha évente van 1-2 ilyen pasi. Csak persze őket viszont én nem érdeklem, csak szexre, vagy barátságra. (Nem, nem a legjobb pasikról van szó, sőt.)

Hogyan lesz így valaha normális kapcsolatom? Amik eddig voltak, ott se működtek a dolgok, nem voltak kölcsönösek az érzések sem.

20L

2016. júl. 19. 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
Mert nagyon válogatós vagy külsőre. Tudom, hogy nem ezt írtad, de igazából annak fog meg a "személyisége", aki brutál jól néz ki, és ennélfogva minden pozitív belső tulajdonságot beleképzelsz.
2016. júl. 19. 12:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Azért, mert ilyen az ízlésed. Úgy találsz valakit, hogy nyitot vagy és minél több emberrel ismerkedsz és annál nagyobb a választási lehetőséged.
2016. júl. 19. 12:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem 20 éves koromban egy barátom volt összesen, ennyittaláltam aki megfelelt. Ilyen az ízlésed, minden téren a minőség számít és nem a mennyiség.
2016. júl. 19. 12:36
 4/12 A kérdező kommentje:
1: Nem a legjobb pasikról van szó egyáltalán. Ha nem hiszed, az a te bajod.
2016. júl. 19. 12:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem regisztrálj fel 3-4 társkereső oldalra, no persze nem egyszerre. Elég ha egy hetet fenn vagy mindegyiken, úgy is kapcsolatba léphetsz több száz hapsival, mert sokan fognak írni. Vannak köztük nagyon érdekes és értékes emberek, persze nem belőlük van a legtöbb... De sokan járnak szerencsével. Én, 20/N létemre, szerencsével jártam. De tényleg nehézkes, mert több száz emberből csak 3 volt aki komolyabban is érdekelt, a harmadikból eltt a párom. :) Persze leveleztem vagy tucat emberrel, de nem taliztam velük. Amint éreztem hogy nem igazán vagyok oda értük, abbahagytam a levelezést.
2016. júl. 19. 12:37
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Ez általában az értelmes emberek ismérve; nagyon ritkán találkozol olyannal, aki teljesen megfelel. Mindenesetre még csak 20 éves vagy, szóval nincs okod félni.
2016. júl. 19. 12:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Tedd tökéletessé előbb te a saját életedet, aztán várj el ilyesmit egy férfitól. :) Mondjuk az tény, hogy kevés izgalmas, érdekes ember van manapság.
2016. júl. 19. 12:42
 8/12 anonim ***** válasza:
5%
El kell, hogy szomorítsalak. Valószínűleg soha nem fogsz olyan pasit találni, akiben minden megvan, amit keresel. Képesnek kell lenned arra, hogy kompromisszumokat kössél. Ezzel nem azt mondom, hogy ne ragaszkodj az igényeidhez vagy, hogy csökkentened kéne azokat, hanem ha például bejönnek neked a (csak mondok egy példát) magas, sportos pasik a, b, c tulajdonságokkal, akkor csak azért ne legyél közömbös vele, mert nem 185 centi, hanem csak 179 és mert hiányzik belőle az a d tulajdonság. Ha minden apró hiányosság miatt közömbös vagy valakivel, akkor nagyon megnehezíted a dolgodat és talán egyedül is maradsz. 19/F
2016. júl. 19. 12:47
 9/12 A kérdező kommentje:

8: Elhiheted, hogy kicsit sem a magasság érdekel.

Hanem pl, hogy sokan annyira nem értelmesek, semmiről nem lehet velük beszélgetni, eltűnősek/túl nyomulósak, bunkók, túl unalmasak, stb.

2016. júl. 19. 12:50
 10/12 anonim ***** válasza:
35%

Ez lenne a normális. Az a gáz, hogy sokan alább adják, ha nincs ló, jó a szamár is, aztán sorra mennek tönkre a kapcsolataik. Inkább várd ki az igazit, mint hogy kompromisszumokat köss és "jobb híján" kapcsolatokban tengődj.

Ami pedig azt illeti, hogy csak szexre vagy barátságra kellenél: lesz majd olyan is, akinek nem csak erre. De arra vigyázz, hogy ha találkozol egy olyannal, aki érdekel, őrizd meg a büszkeséged és méltóságod. Ha túl könnyen adod magad, vagy idő előtt rájuk ömleszted az érzelmeid, akkor megijedhetnek.

2016. júl. 19. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!