Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak? Nem értem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem értem miért vagyok ilyen béna a nők területén?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve nincs barátnőm.Nem akar össze jönni semmi.Neten szoktam próbálkozni de hiába.Élőben nem szoktam ahoz még bátorságom sincs hogy oda menjek egy nőhöz.Nem is tudom mit kéne mondani.Kezdem úgy érezni hogy nagyon el vagyok cseszve ilyen téren.Egyre jobban félek hogy egyedül maradok.Mit tegyek?Minden nap ezen kattogok.27f
2016. júl. 17. 01:12
 1/10 anonim ***** válasza:
43%

Akkor maradj a férfiak területén. A nők területe amúgy sem olyan nagy (női wc, női öltöző), ezt leszámítva a legtöbb terület koedukált, azokban meg mindenki béna, ha véletlen rossz területre nyit be...

Amennyiben a nők terén vagy béna, akkor persze nyugodtan kérdezd azt ;)

2016. júl. 17. 01:14
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Kuldj kepet, talan csak csunya vagy.
2016. júl. 17. 01:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezek szerint 3 éve volt barátnőd? Őt hogy szedted össze?
2016. júl. 17. 06:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Növeld az önbizalmadat. Én a netes ismerkedéssel felhagynék. Gyakorolj élőben minél többet.

Ismerős a szituáció, pontosan így voltam én is 1-2 évvel ezelőttig. Gyakorlás gyakorlás gyakorlás, tegyél erőfeszítéseket, kis lépésekben le tudsz küzdeni minden félelmet, amíg meg nem szűnnek. Komfortzónádból mozdulj ki.

33F

2016. júl. 17. 07:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban!
2016. júl. 17. 07:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Az elöző kapcsolatom véletlen szerüen ki alakult.Most meg semmi nincsen ki látásban.Ha mindig meg próbáltam oda menni valakihez mindig meg futamodtam elkezdtem izgulni most mi lesz.Mit is mobdjak.Komolyan nem értem mi van velem.De érdekes módon ez csak akkor van ha ismerkedni akarok.
2016. júl. 17. 08:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez pedig úgy működik, mint az álláskeresés.

Jó adatlap, előnyös fotó és a nagy számok törvénye.

Míg élőben 1 időben csak 1 csajjal tudsz beszélni, addig egy jól megírt, nem sablonnak tűnő levelet több 100nak is ki tudsz küldeni.

Ha jó a leveled, jó a profilod, akkor kizárt, hogy ne legyen 1-2%os válaszolási mutatód... vagy jobb!

2016. júl. 17. 09:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez nem könnyü,inkább lehetetlen.
2016. júl. 17. 09:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Kezdj elsportolni, futas- kitartast ad, kuzdosport- segiti a gyors helyzetfelismerest es gyors lereagalast atvitt ertelemben is- egyszeruen mereszebb leszel tole.

A sporttol jobban fogsz kinezni, lehet, h lesznek barataid, es lesz egy nagyon eros belso kisugarzasod. Rajossz, hogyha fulladasig mersz fojtogatni valakit vagy foldhoz vagod ( orai feladat) , akkor az ismerkedni odamenni mar lazabban megy.

:)

2016. júl. 17. 10:06
 10/10 anonim ***** válasza:

"Ha jó a leveled, jó a profilod, akkor kizárt, hogy ne legyen 1-2%os válaszolási mutatód... vagy jobb!"

Igen, és ha nem vagy baromi jóképű, akkor az 1-2% is elutasító választ fog írni.

2016. júl. 17. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!