Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem értem miért vagyok ilyen béna a nők területén?
Akkor maradj a férfiak területén. A nők területe amúgy sem olyan nagy (női wc, női öltöző), ezt leszámítva a legtöbb terület koedukált, azokban meg mindenki béna, ha véletlen rossz területre nyit be...
Amennyiben a nők terén vagy béna, akkor persze nyugodtan kérdezd azt ;)
Növeld az önbizalmadat. Én a netes ismerkedéssel felhagynék. Gyakorolj élőben minél többet.
Ismerős a szituáció, pontosan így voltam én is 1-2 évvel ezelőttig. Gyakorlás gyakorlás gyakorlás, tegyél erőfeszítéseket, kis lépésekben le tudsz küzdeni minden félelmet, amíg meg nem szűnnek. Komfortzónádból mozdulj ki.
33F
Ez pedig úgy működik, mint az álláskeresés.
Jó adatlap, előnyös fotó és a nagy számok törvénye.
Míg élőben 1 időben csak 1 csajjal tudsz beszélni, addig egy jól megírt, nem sablonnak tűnő levelet több 100nak is ki tudsz küldeni.
Ha jó a leveled, jó a profilod, akkor kizárt, hogy ne legyen 1-2%os válaszolási mutatód... vagy jobb!
Kezdj elsportolni, futas- kitartast ad, kuzdosport- segiti a gyors helyzetfelismerest es gyors lereagalast atvitt ertelemben is- egyszeruen mereszebb leszel tole.
A sporttol jobban fogsz kinezni, lehet, h lesznek barataid, es lesz egy nagyon eros belso kisugarzasod. Rajossz, hogyha fulladasig mersz fojtogatni valakit vagy foldhoz vagod ( orai feladat) , akkor az ismerkedni odamenni mar lazabban megy.
:)
"Ha jó a leveled, jó a profilod, akkor kizárt, hogy ne legyen 1-2%os válaszolási mutatód... vagy jobb!"
Igen, és ha nem vagy baromi jóképű, akkor az 1-2% is elutasító választ fog írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!