Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a kövér alacsony pasik is csak szórakoznak?
Figyelt kérdés
Csinos 168 cm és 61 kg -os nő vagyok. Elegem van hogy minden pasi csak szórakozik.
Interneten megismerkedtem egy nálam alacsonyabb nagyon kövér pasival. Elején nagyon nem jött be de olyan kis kedves aranyos személyisége volt és végre egy pasi aki értékelt. Így kezdtem megszeretni. Tegnap lefeküdtünk.
Ma6meg keresem alig ír stb. kérdezem mi a baj mi történt. És higy6ő nem készült fel egy kapcsolatra.......
majd keres téged ha újra olyanja lesz de akkor már ne állj vele szóba......amúgy ez melyik városban történt???? (okkal kérdezem)
2016. júl. 16. 17:38
2/15 A kérdező kommentje:
1. Bp
2016. júl. 16. 17:42
3/15 anonim válasza:
Ez csak egy totálisan elszigetelt jelenség volt. Hidd el, 100-ból 95 alacsony pasi (köztük én is) a két kezét össze tenné, ha lenne lehetősége egy normális kapcsolatra egy hozzád hasonló lánnyal. Remélem nem fogsz általánosítani a kövér/alacsony pasikkal kapcsolatban. Tudod kinézettől függetlenül is vannak szemét alakok és normális férfiak.
2016. júl. 16. 17:42
4/15 anonim válasza:
Nincs sehol sem szentírásba foglalva, hogy az előnytelen külsejű embereknek csak jó tulajdonságaik vannak.
2016. júl. 16. 17:44
5/15 A kérdező kommentje:
Hidd el, 100-ból 95 alacsony pasi (köztük én is) a két kezét össze tenné, ha lenne lehetősége egy normális kapcsolatra egy hozzád hasonló lánnyal.
És ezt miből gondolod........én is azt hittem de nem elszigetelt úgy látom mert egyik barátnőmmel is történt hasonló
2016. júl. 16. 17:45
6/15 anonim válasza:
Hát mondjuk nem ártott volna tisztázni h mit akar. azér te is felelőtlen vagy így elsőre.. tudod ezért szoktak emberek időt hagyni, ismerkednim lehessen számítani milyen tulajdonságokkal rendelkezik az ember. nem az h szia elmegyek dugunk szia oké. Sok embernek ennyire telik a az ismerkedés... aztán meg sírnak h átverte v nem volt olyan..
2016. júl. 16. 17:51
7/15 anonim válasza:
Te is kihasználtad őt. Nem tetszett, de lefeküdtél vele, mert kedves aranyos és úgy sem jut neki más. Ha ennek a töredékét ki is mondtad vagy mutattad, ne csodálkozz, hogy dobtak.
2016. júl. 16. 18:20
8/15 A kérdező kommentje:
7. Egyáltalán nem így volt nagyon megtetszett a személyisége
2016. júl. 16. 18:27
9/15 anonim válasza:
Az ilyen viselkedés nem megjelenés kérdése. A legtöbb pasi a csillagokat is lehazudja az égről csak azért hogy ágyba vihessen egy lányt. Idővel az ember képes lesz kiszűrni az ilyen alakokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!