Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam az életem?

Figyelt kérdés
Ha 30 éves férfi létemre nincs se barátnőm, se családom, akkor elrontottam az életemet? Ha nem is lesz családom, akkor nem érek semmit? Úgy értem, csak családdal lehet boldog az ember gyereke?

2016. júl. 14. 15:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nrm vagy elkèsve de mi az oka hogy nincs baràtnőd? Mivel feltetted a kérdést biztos vagyok benne, hogy vàgysz ezekre mert ha nem akarnàd nem gondolkdnàl ilyenen. Van egy okos értelmes làny gyönyörű 5éves kislànnyal 5,5 éve azért dobtàk ki mert a 34éves pasi nem akarta a gyereket.
2016. júl. 27. 07:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az életednek még nincs vége, simán helyrehozhatod. És vajon számít valamit hogy a csúcsra a hosszabb /nehezenb, vagy a könnyebb / rövidebb úton jutsz el? Pont annyit, mint egy pár dingókutyavese.
2016. júl. 27. 07:02
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen, elrontottad. De minek írsz ide? Sírj otthon egyedül!
2016. júl. 27. 07:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem rontottad el.

Annyi a lényeg, hogy a fontos dolgok legyenek meg: végzettség és munkahely. Emellett oda mész ahova akarsz, ott csajozol ahol akarsz, hetente új csajokkal dughatsz, a lényeg hogy a barátnőzés egy mellékes dolog, a kikapcsolódás része, mint a hobbi művelése.

2016. júl. 27. 09:26
 15/15 anonim válasza:
100%
Én 26 évesen egy lakáshitellel a nyakamban és egy nővel, akiről megtudtam, hogy nem őszinte hozzám szerintem én rontottam el az életem. Te ne bánkódj.
2016. szept. 6. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!