Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre elrontottam "'életem legszebb éveit"?
1 hónapja tart az egyetem és nem sikerült beilleszkednem. Minden téren átlagos,kicsit csendes fiú vagyok,lemaradtam több ismerkedős eseményről,nem vagyok kolis,nincsenek régebbi ismerőseim se..
Már kialakultak a társaságok,hallom hogy beszélik az esti bulikat és ilyenek,én meg egyedül ülök.
Ezzel végérvényesen elrontottam életem legjobbnak ígérkező időszakát? :S
18/F
Figyelj, ha egyedül ülsz, az azt jelenti, hogy nem az a tipikus egyetemista partyface vagy, hanem az, aki másokban leli örömét, nem abban, hogy hányásig leissza az agyát minden második nap.
Magadnak tedd fel ezt a kérdést, ne nekünk. Ha arra vágysz, hogy felszínes kapcsolataid legyenek, akikkel mást sem csinálsz közös sulin kívüli programként, mint a piálást, akkor ja, elrontottad a "legszebb" éveket. De amúgy még csak egy hónap telt el, ne parázz ezen. Kicsit nyílj meg jobban, mosolyogj néha rájuk, kommentáld néha a dolgokat, amik körülöttetek zajlanak.
Amúgy kétlem, hogy ezek lennének a legszebb évek. Legalábbis sok ember számára ez is a vergődésről szól. Sok szaktársam van persze, aki nyugis háttérrel rendelkezik, és a legnagyobb baja az, ha egy bulira nem tud elmenni, mert az egybe esik egy másik bulival, de én például az az egyetemista vagyok, akinek bejárni is alig van kedve, és állandóan azon vagyok, hogy valamit dolgozhassak, hogy legyen majd pénzem bkv bérletre. Lehet, hogy neked a legszebb éveid akkor fognak elkezdődni, ha lediplomáztál, és olyan pozícióba kerülsz, amiben örömödet leled, mert beindul tőle az életed.
L23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!