Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom soha, hogy mit akarok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen soha nem tudom eldönteni, hogy mi lenne a jó nekem, hogy milyen pasira vágyom, örökké bizonytalan vagyok, és folyton meggondolom magamat...Hogyan lehetne ezen változtatni?
20L
2016. júl. 13. 22:48
11/12 anonim válasza:
20 évesen én még azt se tudtam pontosan, hogy milyen pasik is tetszenek külsőre.
Most már kb tíz perc beszélgetés után le tudom szűrni egy emberről, hogy van közös jövőnk vagy nincs... Ahogy tapasztalatot szerzel úgy lesz ez egyszerűbb.
12/12 anonim válasza:
nyugodj le kérdező, deadpoolnak is két személyisége van.. vagy több.. fene tudja :D mégis milyen boldog ^^ (kár hogy nem létezik :/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!